Carmangeria Meat Concept Store bifează o nouă deschidere
La doi ani de la inaugurarea primei carmangerii Meat Concept Store, Răzvan Harabagiu, tânărul care se află în spatele businessului, a deschis săptămâna trecută cea de-a doua locație. Magazinul este localizat tot în Iași, pe Șoseaua Nicolina, nr. 23 și are o suprafață de 50 de metri pătrați.
”Investiția s-a ridicat la circa 70.000 de euro și de data aceasta am lucrat cu un designer ca să fiu sigur că rezultatul va fi unul bun, așa că principala diferență între cele două locații este la nivel de design. Altfel, din punct de vedere al dotărilor și al sortimentației lucrurile nu diferă. Avem tot câteva sute de SKU-uri, toate produse care nu sunt disponibile și în marile lanțuri de magazine”, a precizat Răzvan Harabagiu.
Pe lângă specialitățile de vită precum antricotul de Argentina, Noua Zeelandă sau Uruguai, New York steak-ul de Italia sau ceafa de Black Angus, clienții pot găsi la Meat Concept Store și o gamă variată de produse preparate chiar în carmangerie: hamburgeri, coaste de porc marinate, frigărui de vită, mici, cârnăciori, dar și brânzeturi și vinuri. În plus, recent au fost introduse în sortimentație și dulcețuri și siropuri de la producătorul sibian Anna Boutique.
În ceea ce privește performanța magazinului, bilanțul primei săptămâni de funcționarea arată bine. ”Avem în medie 50-60 de clienți pe zi, iar valoarea bonului de cumpărături este undeva la 30 de lei. Oricum, este mult prea devreme ca să îmi fac o părere, sunt sigur că va performa mai bine decât celălalt magazin. În plus, acum este și perioada de post, ceea ce are un impact puternic asupra vânzărilor”, mai precizează antreprenorul.
Cât despre planurile de viitor, Răzvan intenționează să ducă anul viitor conceptul Meat Concept Store în afara Iașiului, având în plan să bifeze prima deschidere la Suceava. De asemenea, pe termen lung, după ce brandul va avea o notorietate mai mare, se gândește să deschidă o carmangerie și în București.
Mai multe detalii despre conceptul Meat Concept Store puteți citi într-un articol pe larg aici.