FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Unilever duce brandul Delikat în zona de congelate, extinzându-și astfel portofoliul în categorie

Unilever duce brandul Delikat în zona de congelate, extinzându-și astfel portofoliul în categorie

Unilever a lansat o serie de produse congelate sub brandul Delikat, nume cu o mare recunoaștere pe piața locală. Astfel, producătorul își extinde portofoliul în categoria pe care a intrat odată cu preluarea brandului Bonanza de la Betty Ice. Unilever comercializează și prăjituri și torturi congelate sub brandul La Dulceria.

“Categoria de congelate este cu adevărat concurențială, însă noi am avut întotdeauna consumatorii în minte. Am dorit să le putem oferi un produs de calitate care să le ușureze modul în care gătesc, în această perioadă în care timpul este foarte important și nevoia de a petrece timpul cu cei dragi, mai mult decât în bucătărie, este principalul scop al oamenilor”, motivează reprezentanții Unilever decizia de a lansa produsele. “Ne ajută de altfel și brandul Delikat, un brand cunoscut și prezent în casele românilor de peste 45 de ani și care este lider în două categorii mari de condimente universale. Delikat este cunoscut pentru legumele și verdețurile uscate natural, care îți garantează un gust desăvârșit, așa că intrarea în categoria de legume congelate a fost o mișcare firească pentru noi.”

În prezent, portofoliul constă în 5 sortimente de legume congelate, dar Unilever are în vedere extinderea acestui sortiment tot cu produse din sfera legumelor congelate. Astfel, gama Delikat conține următoarele produse: mazăre, fasole verde, fasole galbenă, un mix pentru ciorbă și un mix pentru tigaie. Toate au un gramaj de 400 de grame, iar mazărea este oferită și la gramajul de 900 de grame.

“Am creionat acest portofoliu pentru toți consumatorii de legume congelate, indiferent dacă aceștia obișnuiesc să cumpere din retailul modern sau din cel tradițional; targetăm astfel întreaga piață cu produsele noastre”, transmit cei de la Unilever. Potrivit acestora, retailul independent nu are doar potențial, dar este și unul dintre obiectivele companiei, iar echipa dedicată de vânzări a reușit până în prezent “o implementare perfectă a proiectului.”

Dacă în comerțul tradițional targetul de implementare a fost deja depășit, în cazul IKA produsele sunt încă în curs de listare, urmând a fi disponibile la toți retailerii mari.

Toate produsele din gama Delikat sunt cultivate și ambalate local, lucru specificat și pe pachet. “Acestea sunt culese în sezon, alese cu grijă și congelate rapid pentru a-și păstra toate proprietățile nutriționale și gustul proaspăt.”

În ceea ce privește estimări de vânzări sau rezultatele lansării, reprezentanții companiei spun că este prea devreme pentru a oferi astfel de date, ținând cont că în multe locații produsele de abia au ajuns pe rafturi, adăugând că sunt mulțumiți de ritmul în care înaintează cu lansarea.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content