FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Heineken devine partener al UEFA EURO 2020

Heineken devine partener al UEFA EURO 2020

Heineken a anunțat că va deveni „Berea Oficială a Turneului Final UEFA EURO 2020™” și, printr-un acord diferit, va extinde parteneriatul cu UEFA Champions League pentru încă trei ani, acoperind perioada 2021-2024.

Relația producătorului de bere cu UEFA Champions League este una consacrată, ce durează de peste 25 de ani. Noul parteneriat cu UEFA EURO 2020™ include drepturi exclusive privind comercializarea berii pe stadioane și în zonele dedicate fanilor, expunere pe panouri LED, drepturi digitale, prezentarea celor mai buni jucători ai meciurilor, proiecția meciurilor și bilete oferite ca premiu. Brandul își va activa, de asemenea, campaniile integrate de marketing global TV și digital – prin utilizarea imaginii ambasadorului său global de fotbal, câștigătorul UEFA Champions League și al Campionatului European de Fotbal UEFA, Thierry Henry.

”Parteneriatul nostru cu UEFA îi are în centru pe fanii fotbalului din România și din toată Europa, iar implicarea noastră în UEFA EURO 2020™ este o continuare a parteneriatului pe care îl avem deja cu UEFA Champions League. În plus, ne bucurăm să facem acest parteneriat într-un moment în care fanii români se vor putea bucura de Campionatul European la ei acasă, cu ocazia celor 4 meciuri organizate anul viitor în București”, a declarat Dan Robinson, Managing Director Heineken România.

 

 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content