FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > O nouă ediție a Tuborg Christmas Brew, berea cu gust special de sărbători

O nouă ediție a Tuborg Christmas Brew, berea cu gust special de sărbători

Tuborg Christmas Brew, singura bere specială de Crăciun din România, revine și în acest an pe piața locală.

Ediția limitată Tuborg Christmas Brew dă tonul sărbătorilor de iarnă începând cu 1 noiembrie, fiind disponibilă pe toată perioada sărbătorilor.

„Lansarea anuală a Tuborg Christmas Brew a devenit o tradiție și în România, moment care s-a identificat treptat cu deschiderea oficială a sezonului sărbătorilor de iarnă. Ne bucurăm că putem marca momentul împreună și anul acesta. De aproape 20 de ani, camioanele Tuborg Christmas Brew au plecat an de an din fabrica noastră în fiecare primă zi de vineri din luna noiembrie către magazinele din toată țara”, a declarat Paul Markovits, Vice-Președinte Marketing, URBB.

Ediția limitată Tuborg Christmas Brew este lansată anual, simultan, în mai multe piețe din Europa, în prima zi de vineri a lunii noiembrie, devenind astfel o tradiție începută în Danemarca în anul 1981. Tuborg Christmas Brew este o bere brun-roșcată produsă din trei tipuri de malț, cu o aromă distinctă de lemn dulce și un conținut de alcool de 5,6%, fiind fabricată după aceeași rețetă a maestrului berar Per Krieger Larssen.

Produsul este disponibil în variantele de ambalaj din sticlă de 0,33l și 0,75l, dar și la cutia de 0,5l prevăzută cu folia specială din aluminiu, dedicată protecției împotriva factorilor externi,

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content