FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > P&G extinde gama Lenor și în zona de detergenți

P&G extinde gama Lenor și în zona de detergenți

Procter&Gamble a lansat detergentul Lenor, în două variante: Spring Awakening și Gold Orchid. Produsele pot fi găsite la raft sub formă lichidă sau pudră, dar și în varianta Allin1Pods. Acestea curăță eficient hainele, le oferă un parfum special și protejează culorile la fiecare spălare. Noul detergent se potrivește perfect cu balsamul de rufe Lenor.

Gigantul american Procter&Gamble a obținut un ajutor de la stat în valoare de 29,05 milioane de lei, sumă care va finanța construcția noii fabrici din Urlați, județul Prahova, unde vor fi produși detergenți pentru spălat rufe de tip capsulă din gama Ariel și Lenor. În urma acestei investiții vor fi create aproximativ 120 de noi locuri de muncă în primii doi ani de funcționare a fabricii.

P&G mai deține pe plan local o fabrică de produse pentru îngrijirea părului, inaugurată în anul 2010 în urma unei investiții inițiale de 100 de milioane de dolari, unitate care a devenit între timp centru de export. În fabrica de șampoane de la Urlați lucrează aproximativ 300 de oameni, iar 90% din volume sunt livrate pe piețele externe. Aici se produc șampoane Head & Shoulders și Pantene pentru piețe mari din regiune, precum Rusia și Turcia. Terenul pe care este construită fabrica are o suprafață de 25 de hectare, unitatea ocupând efectiv 6 hectare.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content