Acasă > Alexandrion Group aduce pe piața locală Glenfiddich Grand Cru

Alexandrion Group aduce pe piața locală Glenfiddich Grand Cru

Alexandrion Group a lansat pe piața românească Glenfiddich Grand Cru, un single malt în ediție limitată, maturat timp de 23 de ani în butoaie de stejar French cuvée, care îmbină cele mai fine arome din Scoția și Franța.

„Alexandrion Group are unul dintre cele mai complete și complexe portofolii de pe piata din România. Este o onoare pentru noi să putem aduce și Glenfiddich Grand Cru, o băutură fabricată pentru elite, pentru nonconformiști, connaisseuri. România poate concura cu statele din Europa la consumul de single malt și suntem convinși că prin produsele din portofoliul Alexandrion Group puse pe piață am contribuit considerabil la acest aspect, așa că suntem bucuroși să lansăm, Glenfiddich Grand Cru, în ediție limitată”, a precizat Stelios Savva, CEO Alexandrion Group.

Sticlele elegante, negre, cu imprimeul Grand Cru auriu sunt prezentate într-o cutie neagră. Sticla are o capacitate de 70 cl și o concentrație alcoolică de 40%, iar ambalajul este creat de compania premiată East London.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content