FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Transylvania Beer, premiată la The European Beer Challenge Londra 2020

Transylvania Beer, premiată la The European Beer Challenge Londra 2020

HB Traditional Brewery, producătorul Transylvania Beer, a fost premiat la The European Beer Challenge Londra 2020, cea mai importantă competiție de bere din Europa. Producătorul a câștigat trei premii la European Beer Challenge 2020, care constau în aur pentru Amber Delight, argint pentru After Dark și bronz pentru HAB.

„European Beer Challenge este o competiție extrem de strictă, astfel că este o onoare enormă, fiind singura bere românească premiată pentru toate sortimentele din portofoliu. Acesta este cel mai înalt nivel de recunoaștere din industrie - Oscarurile lumii berii", a declarat Adrian Handrău, fondatorul HB Traditional Brewery.

London County Hall a găzduit degustarea finală pe 24 noiembrie, anul trecut. Printre judecători s-au numărat reprezentanți de marcă ai hotelului The Ritz, Bibendum și Venus Wine & Spirit Merchants PLC. Mii de eșantioane din 39 de țări s-au luptat umăr la umăr. Printre participanții cu profil înalt s-au numărat Brouwerij Van Steenberge, Hertog Jan, Tommy's Brewing Company, Privatbrauerei Waldhaus și Brasserie du Mont-Blanc.

Îmbrățișând principiile de producție ale unei rețete de origine bavareză de abație, Transylvania este singura bere românească doppelbock. O fuziune de tradiție, calitate și ingrediente naturale, toate desăvârșite în gustul echilibrat al berii Lager, care se regăsește în trei sortimente, Amber Delight (bere ambră), After Dark (bere neagră) și HAB (bere blondă).

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content