FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Oreo, ediție limitată în colaborare cu Lady Gaga

Oreo, ediție limitată în colaborare cu Lady Gaga

Inspirată de „Chromatica”, albumul de succes din 2020, și realizată în colaborare cu superstarul mondial și filantrop Lady Gaga, noua ediție limitată Oreo este disponibilă în magazinele din România.

Clasicul pachet albastru Oreo Original este acum roz, în acord cu albumul „Chromatica” – cel care a inspirat acest design.

Începând cu luna februarie, cu orice pachet Oreo ediție limitată, consumatorii pot accesa un conținut exclusiv destinat acestei colaborări, iar din 1 martie, prin achiziționarea oricărui pachet Oreo, pot participa la tragerea la sorți pentru a câștiga premii muzicale.

„Fanii Oreo și cei ai artistei Lady Gaga se pot bucura de colaborarea noastră interesantă, cu produsele în ediție limitată de pe rafturi. Dincolo de biscuiții noștri delicioși, există atât de multe modalități de a vă implica - de la partajarea mesajelor din ineditele GAGAgrame, la premii muzicale și chiar șansa de a avea interpretarea melodiei «Stupid Love» într-un duet muzical virtual cu Lady Gaga”, spune Ioana Pană, Senior Brand Manager Biscuits România.

Ambalajul în ediție limitată este disponibil pentru cutiile de 176g  și pentru pachetele tubulare de 154g.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content