Performanța necesită investiții continue

De cele mai multe ori, pentru ca o companie să fie competitivă și să-și mențină cota de piață și poziția în cele mai relevante clasamente din industria în care activează, este nevoie de o abordare orientată spre inovație și “state of the art”. [P] Performanța necesită investiții continue

Trăim într-o perioadă în care lansările de produse și tehnologii au loc cu o frecvență amețitoare și fiecare dintre noi este dator cu conectarea activă la tot ceea ce ne înconjoară pentru a putea identifica cu ușurință oportunitățile pe care mediul de afaceri le lansează.

Pentru o companie cu experiență îndelungată, know-how și cu un portofoliu complet de servicii poate părea dificilă identificarea permanentă de noi oportunități și inovarea în aria sa de responsabilitate. Însă răbdarea, curiozitatea și deschiderea spre inedit formează de cele mai multe ori premisele pentru noi descoperiri și idei inovatoare. Este de asemenea nevoie de atenție, documentare și capacitate de a transpune datele identificate pe specificul companiei, evidențiind astfel noi prilejuri de dezvoltare.

Și în industria noastră, a transportului și a logisticii, ne confruntăm cu aceleași provocări ca orice altă industrie. Mizăm însă pe echipa pe care am format-o de-a lungul timpului, ce și-a însușit perfect valorile grupului  – independențăîn gândire și inițiativă, angajament față de companie, clienți și colegi, sustenabilitateîn toate acțiunile întreprinse și excelență în servicii și reușim de fiecare dată să ne reinventăm și să aducem noi beneficii partenerilor noștri.

În luna decembrie a anului trecut, după 12 luni de pregătiri și conformări la cerințe, am adăugat un nou Certificat la serviciile oferite - IFS Logistics 2.1.Acest certificat reprezintă o garanție a conformității proceselor de depozitare cu cerințele și normele specifice lanțului logistic. Totodată, oferă și o serie de beneficii cheie pentru companie și, implicit, pentru parteneri, care se vor putea baza pe o calitate superioară, certificată a serviciilor de logistică din portofoliul companiei, precum și pe siguranța produsului.

Indiferent de circumstanțe, nu vom renunța niciodată să căutăm noi metode de a ne depăși limitele și de a deveni mai buni. Această atitudine stă la baza a tot ceea ce reprezintă astăzi Gebrüder Weiss în România: un partener de încredere, deschis la nevoile și cerințele partenerilor săi și un  etalon în oferirea de soluții personalizate.

Adina Craciunescu, DIANA: Frontierele dintre online și offline se estompează, iar clienții caută o experiență integrată
Adina Crăciunescu, DIANA: Frontierele dintre online și offline se estompează, iar clienții caută o experiență integrată
Personalizarea experienței de cumpărare va deveni din ce în ce mai importantă, iar companiile vor trebui să...
Mircea Moga, Mega Image: În viitor, mizăm pe redefinirea conceptului de proximitate
Mircea Moga, Mega Image: În viitor, mizăm pe redefinirea conceptului de proximitate
În ultimii 25 de ani, piața de retail și FMCG a trecut printr-o transformare continuă, iar Mega Image a avut o...

Despre standardul IFS

Standardul IFS se referă atât la parametrii de siguranță și de calitate pentru produsele și serviciile oferite de companii, cât și la conformarea la cerințele legale și de reglementare. Este un standard cheie, de referință, în Europa, toți marii jucători din zona de retail din Germania, Franța, Italia precum și alte țări membre UE impunând furnizorilor să dețină certificate IFS.

IFS Logistics este un standard dedicat companiilor ce oferă servicii de logistică, cum ar fi transportul și depozitarea de produse alimentare și non-alimentare.

Standardul IFS Logistics se aplică tuturor tipurilor de transport: rutier, feroviar, naval sau aerian; produselor congelate, refrigerate sau produselor stabile la temperatură ambientală (diferite stări ale materiei: lichid, solid sau gaz); mărfurilor generale sau produselor chimice periculoase.

Despre Gebruder Weiss România
Compania Gebruder Weiss are o experiență de peste 20 de ani în transport și logistică pe piața din România, furnizând de-a lungul anilor soluții logistice inteligente pentru clienții săi, bazându-se pe o infrastructură națională prin platforma logistică proprie cu 6 terminale logistice de cross-docking situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău și Craiova.

Roxana Manolescu, Caroli: Orientarea spre inovație și calitate, atribute la care companiile trebuie să se alinieze
Roxana Manolescu, Caroli: Orientarea spre inovație și calitate, atribute la care companiile trebuie să se alinieze
Pe o piață cu o dinamică precum cea a retailului și a bunurilor de larg consum orientarea spre inovație, calitatea...
Rolul transportului și logisticii în limitarea provocărilor pentru sectorul FMCG
Rolul transportului și logisticii în limitarea provocărilor pentru sectorul FMCG
Piața bunurilor de larg consum din România a înregistrat creșteri semnificative de la an la an, ceea ce denotă că...
Extinderea hub-ului Gebrüder Weiss din Sibiu, finalizată după o investiție de 3,4 mil. euro
Extinderea hub-ului Gebrüder Weiss din Sibiu, finalizată după o investiție de 3,4 mil. euro
Gebrüder Weiss România, unul dintre principalii jucători ai pieței locale de transport și soluții logistice,...
Creștere notabilă a cifrei de afaceri Gebrüder Weiss România în 2021
Creștere notabilă a cifrei de afaceri Gebrüder Weiss România în 2021
Gebrüder Weiss România, unul dintre principalii jucători ai pieței locale de transport și soluții logistice, a...