Superfood Company, avans de 11% în primul trimestru din 2018
Superfood Company, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de produse pentru copii mici, a înregistrat în primul trimestru (T1) din 2018 vânzări în valoare de circa 5,1 milioane de euro (aproximativ 24 milioane lei), în creștere cu 11% față de aceeași perioadă din 2017. Creșterea are la bază investiția în consolidarea majorității gamelor din portofoliul companiei, a cărei valoare se situează în jurul a 215.000 euro, în T1 2018. Compania estimează același procent de creștere și în T2 și, de asemenea, pentru următoarea perioadă, nivelul de investiții va fi mai ridicat pentru produsele pe care le reprezintă pe piața locală.
„Este un an plin de provocări. Unii dintre retailerii internaţionali îşi reevaluează portofoliile prezente pe rafturi. Toţi jucătorii prezenţi în această categorie, cea a produselor pentru copii, se străduiesc să devină mai eficienţi şi mai aproape de nevoile şi aşteptările consumatorului, al cărui comportament este afectat de neliniştile din viaţa politică şi socială. Cred însă că anul 2018 va fi unul bun, prin eforturile concertate ale tuturor actorilor din această piaţă: importatori, distribuitori, retaileri”, a declarat Daniel Dărăban, Director General al Superfood Company.
Printre gamele nou introduse în portofoliul companiei, se numără Dreambaby – o gamă completă ce vizează siguranţa copiilor acasă (baby-proofing). Începând de anul acesta, Superfood Company a lansat şi produse speciale menite să vină în completarea şi modernizarea portofoliului, printre care: tensiometrul Medel cu funcţie EKG şi diverse gadgeturi Alecto pentru siguranţa şi sănătatea copilaşilor cu aplicaţii pe smartphone.
Superfood Company este o companie germano-română și se numără printre jucătorii importanți de pe piața locală de import și distribuție de produse pentru copii din categoria de vârstă 0 – 3 ani. Compania activează pe piața românească din 1992 și, la nivel național, deține șase sucursale situate în: Brăila, Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Iași și Timișoara. Produsele importate sunt distribuite pe diverse canale: marile lanțuri de farmacii, farmaciile independente, spitale, cele mai importante lanţuri de hypermarketuri şi supermaketuri din ţară, canalele de comerț tradițional.





