FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Alexandrion a primit undă verde pentru extinderea businessului în Cipru

Alexandrion a primit undă verde pentru extinderea businessului în Cipru

După ce în vara acestui an Alexandrion Group a anunțat că va prelua pachetul majoritar de acțiuni al V.M. Cavaway din Cipru, Consiliul cipriot al Concurenței aprobă tranzacția. Cavaway are sediul în Larnaca și a fost înființată în 2004. Principala activitate este  comercializarea și distribuția vinurilor, a băuturilor alcoolice și non-alcoolice din Cipru.

„Un parteneriat promițător a fost materializat. Aceasta este o provocare, precum și o oportunitate excelentă”, a declarat Vassos Moiseos, directorul companiei Cavaway.

Grupul Alexandrion, cu o prezență semnificativă a produselor sale în peste 50 de țări de pe glob, a relocat baza operațiunilor sale internaționale în Cipru din 2017, cu scopul de a implementa planul său strategic de extindere internațională.

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția de vinuri și băuturi alcoolice din România și din 2017 singurul producător de single malț din țară. Grupul este format din Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789. În 2018, grupul și-a extins activitatea în urma preluării a șase companii deținute de Halewood Wines and Spirits, care acum reprezintă o entitate separată în cadrul Grupului sub numele The Iconic Estate, completând portofoliul cu vinuri liniștite și spumante.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content