Acasă > Evenimente Progresiv

Evenimente Progresiv

Cu o experiență de 19 ani în organizarea de conferințe și seminarii de business, Progresiv reunește an de an peste 1000 de participanți la evenimentele sale care oferă ocazii excelente de networking și de asimilare de informații noi pentru profesioniștii din FMCG și domeniile conexe. 9 din 10 participanți la conferințele Progresiv declară că doresc să participe și la evenimentele viitoare organizate de compania noastră, deoarece le consideră foarte utile  - potrivit datelor din chestionarele de evaluare a evenimentelor.
 

Conferința Progresiv, a 20-a ediție
11 - 13 martie 2020, Sinaia
www.conferintaprogresiv.ro

Conferința Progresiv, cel mai important eveniment de retail și FMCG al anului, este o ocazie de socializare a reprezentanților industriei și de întâlnire cu speakeri valoroși.

 

   

Progresiv Awards Gala, a 5-a ediție
12 martie 2020, Casino Sinaia
www.progresivawards.ro

Progresiv Awards, premiile care aduc recunoașterea adevăratelor valori din retail & FMCG, își vor anunța câștigătorii ediției 2018 în urma unui proces de evaluare și votare transparent și obiectiv. 

   
Inspiro, a 10-a ediție
iunie 2020, București
www.inspiroconference.ro
 
Un eveniment de o zi, adresat "laturii umane a companiilor" prin care facilităm accesul participanților la lideri ai industriei bunurilor de larg consum și la formatori de opinie din domeniile conexe. Accentul este pus pe dezvoltarea personală.  
   
Trade Round Table, a 16-a ediție
noiembrie 2020, București
 www.trt.ro
 
Trade Round Table concentrează într-o conferința de o zi, organizată la București, evoluțiile prefigurate de-a lungul întregului an în retail și FMCG în România.
   

Progresiv Interactiv, a 15-a ediție

mai 2020

www.magazinulprogresiv.ro/progresiv-interactiv

Progresiv Interactiv este o conferință dedicată retailerilor independenți, care aduce în discuție subiecte de maximă importanță pentru managerii și administratorii de rețele locale și magazine tradiționale, și în același timp le oferă acestora soluții pentru dezvoltarea businessului.

vezi detalii despre eveniment și edițiile precedente

   

 

Tracking Popular Content