FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Evenimente Progresiv

Evenimente Progresiv

Cu o experiență de peste 20 ani în organizarea de conferințe de business, Progresiv reunește an de an peste 1000 de participanți la evenimentele sale care oferă ocazii excelente de networking și de asimilare de informații noi pentru profesioniștii din FMCG și domeniile conexe. 9 din 10 participanți la conferințele Progresiv declară că doresc să participe și la evenimentele viitoare organizate de compania noastră, deoarece le consideră foarte utile  - potrivit datelor din chestionarele de evaluare a evenimentelor.
 

 

Conferința Progresiv, ediția 23
13-15 martie 2024, Hotel Internațional, Sinaia
www.conferintaprogresiv.ro 

După 20 de ani în care am reunit peste 6.000 de participanți, 450 de speakeri și peste 370 de topicuri, marcăm o nouă etapă în care alături de liderii industriei vom împărtăși viziuni și idei despre cum putem reconstrui într-un mod sustenabil industria de retail după o perioadă de criză, în care inovația, digitalizarea și redefinirea rolului pe care îl joacă comerțul au căpătat noi valențe.

Sustain Ability, Ediția a II-a

10 aprilie 2024
www.sustain-ability.ro

Progresiv lansează Sustain Ability, primul eveniment dedicat integral sustenabilității în industria de retail & FMCG. Pentru a discuta concret despre țintele de sustenabilitate, dezvoltare durabilă, economie circulară sau realitatea unui „net zero” am creat evenimentul Sustain Ability, locul în care poți vedea poziționarea producătorilor în contextul actual, demersurile făcute de către retaileri în zona de sustenabilitate, soluțiile și inovațiile care, în final, să ofere o imagine completă asupra industriei. Sustain Ability își propune să te ajute să iei decizii cu impact pozitiv asupra businessului tău.

 

Interactiv, a 19-a ediție
24 aprilie 2024, Brașov
www.progresivinteractiv.ro

Progresiv Interactiv este un eveniment aplicat, cu informații custom made pentru jucătorii din retailul independent. Pe lângă informațiile relevante și cu aplicabilitate directă în business, Progresiv Interactiv facilitează interacțiunea retailerilor cu furnizori de bunuri și servicii, dar vine și cu soluții pentru dezvoltarea afacerilor din comerțul local.

Progresiv Awards Gala, a 9-a ediție

23 mai 2024, București
www.progresivawards.ro

Progresiv Awards, competiția adevăratelor valori din industria de retail și FMCG, premiază an de an companiile care și-au construit strategia de creștere în jurul inovației și au pariat pe adaptare și dezvoltare.

Inspiro, a 14-a ediție
12 iunie 2024, București
www.inspiroconference.ro
 

Un eveniment departe de exceluri și cifre, aproape de oameni și povești motivaționale care reconfirmă un adevăr simplu: poți să faci rai din ce ai, poți să transformi banalul în grandios și cu impact.

ReTech&Digital, a II-a ediție

12 septembrie 2024, București

www.retechdigital.ro

Viitorul industriei de Retail este, fie că ne dorim sau nu, marcat de Tehnologie, Digital și eCommerce. ReTech & Digital este un eveniment B2B ce se adresează specialiștilor din industria de retail & FMCG care consideră aceste domenii ca fiind piloni strategici ai businessurilor lor, dar și celor ce vor să descopere avantajele noului val al afacerilor lor. Aici poți descoperi noile trenduri și insight-uri din business, poți expune și promova tehnologiile, soluțiile și produsele inovatoare și, cel mai important, să descoperi ce poate aduce plusvaloare în retail, acum, dar și în viitorul apropiat.

Trade Round Table, a 20-a ediție
31 octombrie 2024, București
www.trt.ro

 
Trade Round Table concentrează într-o conferință de o zi, evoluțiile prefigurate de-a lungul întregului an în retail și FMCG în România.

Bridge, prima ediție
21 noiembrie 2024, București

Bridge va facilita colaborarea între producători, distribuitori, retaileri și furnizori de servicii, conducând în cele din urmă la un ecosistem al lanțului de aprovizionare mai eficient și mai receptiv. Acest eveniment își propune să ofere o platformă pentru liderii din industrie, experți și părțile interesate să se reunească, să împărtășească perspective, să discute cele mai bune practici și să exploreze soluții inovatoare pentru a consolida și optimiza operațiunile lanțului de aprovizionare în sectorul retail și FMCG, o piață în continuă evoluție.

Progressive Women, a 3-a ediție
12 decembrie 2024, București
www.progressivewomen.ro 

Progressive Women este primul eveniment dedicat leadershipului feminin ce pune în lumina reflectoarelor cele mai puternice femei din industria de retail & FMCG. O inițiativă care aduce în prim plan povești antreprenoriale de succes, cariere impresionante în companii internaționale, dar și viziuni de business care și-au pus amprenta asupra pieței de retail și FMCG, Progressive Women promovează vocile feminine cu care industria locală se poate mândri. 

 

 

Tracking Popular Content