Interviuri din toate categoriile

Ciprian Moldoveanu manager Nordic Food
Ciprian Moldoveanu, leadership de nouă generație sub semnul continuității
24 noiembrie 2025
5 minute
Alina Dragomir
Cu un parcurs profesional sinonim cu businessul de familie, Ciprian Moldoveanu face parte din noua generație de antreprenori care mizează pe...
Gabriela Simion, Directorul Comercial Serpico Trading
Consolidare și adaptabilitate, ingrediente-cheie pentru Serpico Trading într-un an al schimbărilor
24 noiembrie 2025
4 minute
Simona Popa
După un prim semestru solid, Serpico Trading estimează o creștere de 15% a cifrei de afaceri în 2025, în ciuda temperării consumului din a doua...
danor ionescu ceo pall ex Progresiv Voices
Danor Ionescu, CEO Pall-Ex: În perioade de criză, sistemele de distribuție expres a mărfurilor paletizate reușesc să crească
19 noiembrie 2025
2 minute
Simona Popa
În vremuri impredictibile pot apărea cele mai multe oportunități de creștere cât timp un business este construit pe parteneriate de încredere,...
Radu Timiș Jr., Cris-Tim: Intrăm într-o etapă de dezvoltare cu o miză uriașă pentru următorii cinci ani. Vezi mai multe pe revistaprogresiv.ro
Radu Timiș Jr., Cris-Tim: Intrăm într-o etapă de dezvoltare cu o miză uriașă pentru următorii cinci ani
17 noiembrie 2025
6 minute
Alina Dragomir
După mai bine de trei decenii în care a crescut dintr-o mică afacere de familie într-un lider al industriei alimentare românești cu afaceri de...
SGR, de la provocări la o soluție națională de economie circulară
SGR, de la provocări la o soluție națională de economie circulară
10 noiembrie 2025
4 minute
Simona Popa
Sistemul de Garanție-Returnare din România, al doilea cel mai mare la nivel european, dar cel mai mare sistem integrat la nivel global, a dus la...
Atelierul din Cluj care transformă ciocolata într-o experiență multisenzorială. Detalii pe revistaprogresiv.ro
Atelierul din Cluj care transformă ciocolata într-o experiență multisenzorială
10 noiembrie 2025
4 minute
Alina Stan
Într-o curte discretă din centrul Clujului, ciocolata capătă nu doar formă, ci și poveste. O poveste care începe în copilăria fondatoarei...
Ioana Pană, Mondelēz International: Prioritizarea a fost cheia în susținerea businessului. Detalii pe revistaprogresiv.ro
Ioana Pană, Mondelēz International: Prioritizarea a fost cheia în susținerea businessului
10 noiembrie 2025
4 minute
Alina Dragomir
Într-un climat economic incert, produsele de indulgence își păstrează locul în coșul de cumpărături, însă comportamentul de achiziție se...
Mica Ilinca, poveste antrprenoriat local
Mica Ilinca, businessul care face trecerea de la rețete vechi la ambiții noi
10 noiembrie 2025
4 minute
Alina Stan
Deși primul produs sub semnătura Mica Ilinca a apărut pe piață în 2014, povestea businessului fondat de familia Corban din Comănești,...
Armina Sîrbu, Learning & Development Expert. 
Armina Sîrbu: Ideal ar fi ca liderii să iasă din zona de confort și să se orienteze spre gestionarea incertitudinii
10 noiembrie 2025
4 minute
Florentina Ciobanu
Într-un mediu profesional volatil, în care nu mai putem vorbi despre construirea unei cariere liniare, iar angajații trebuie să îndeplinească...
Anca D’Arfeuille, FMCG Director Carrefour România.
Anca D’Arfeuille, Carrefour România: Inovația joacă un rol esențial în dinamizarea pieței dulciurilor
3 noiembrie 2025
4 minute
Alina Dragomir
Piața dulciurilor rămâne una strategică pentru Carrefour România, având un impact semnificativ în atragerea clienților și creșterea valorii...
12...108