FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Experimentează aroma unică a cafelei Davidoff Café Costa Rica, ediția limitată din acest an

Experimentează aroma unică a cafelei Davidoff Café Costa Rica, ediția limitată din acest an

Davidoff Café continuă tradiția lansărilor de cafea în ediție specială, un sortiment ce omagiază natura și gustul inedit al cafelei din Costa Rica. Ediția limitată din acest an oferă iubitorilor de cafea o călătorie a simțurilor către cele mai speciale locuri de pe pământ. Savurează o cafea multisenzorială la calitate super premium cu o rețetă specială realizată exclusiv din boabe de cafea Arabica.

Originea boabelor de cafea poate fi experimentată chiar și prin designul remarcabil și prin aspectul premium al noului ambalaj. Peisajul fascinant este adus la viață prin ambalajul special cu folie aurie, detalii lucioase și efect captivant 3D. Această comoară a naturii într-o ceașcă perfectă Davidoff face parte din patrimoniul mărcii Zino Davidoff, fondatorul vizionar al mărcii ce a explorat întotdeauna și a călătorit în lume pentru a descoperi cele mai fine lucruri din viață, asemenea ediției limitate Davidoff Café Costa Rica de anul acesta!

Caracterizată de vulcani și fântâni fierbinți, Costa Rica oferă condițiile climatice perfecte pentru o cafea. Compoziția rafinată încântă cu o aromă perfect echilibrată, note blânde de caramel, textură cremoasă și un gust proaspăt de boabe de cafea. Ediția Limitată este disponibilă în trei variante: Cafea prăjită și măcinată 250g, Cafea instant 100g și Cafea boabe 500g, toate certificate Rainforest Alliance.
Iubitorii de cafea ce apreciază standardele rafinate de calitate stabilite de Zino Davidoff așteaptă cu nerăbdare ediția limitată din fiecare an, pentru aromele sale unice și pentru designul său remarcabil.

Mai multe informaţii despre Davidoff Café găsiţi pe: https://www.zinodavidoff.com/ro/cafea https://www.facebook.com/DavidoffCafe 

Articol susținut de Tchibo România

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content