FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Tandem lansează un vin spumant

Tandem lansează un vin spumant

După 45.000 de sticle vândute în primul an de existență, colecției Tandem, un proiect născut din parteneriatul dintre crama Liliac și Castel Mimi, i se alătură un nou sortiment: un vin spumant alb. Noul vin spumant Tandem este produs prin metoda Charmat, din 100% Fetească Albă și vinificat la Castel Mimi, în Republica Moldova. Acesta se exprimă prin arome florale și gust echilibrat, cu nuanțe de măr verde și agrișe. Cramele Liliac și Castel Mimi se așteaptă la vânzarea a 20.000 de sticle de vin spumant Tandem în primul an.

„Suntem bucuroși să vedem cum prietenia și pasiunea comună pentru vin au dat naștere unei colecții la care, după doar un an de existență, adăugăm deja un nou sortiment, vinul spumant alb, o expresie a eleganței și a calității pe care am construit-o împreună. Spumantul Tandem este versatil, fiind ideal pentru orice moment al zilei; la micul dejun, unde cu puțin suc de portocale devine un pahar perfect de Mimosa, la prânz sau cină cu preparate ușoare precum salată de creveți sau chiar la o seară de film”, declară Miron Radic, CEO-ul Cramei Liliac.

„Colaborarea noastră reprezintă o inițiativă strategică care reflectă viziunea noastră comună pentru calitate și inovație în industria vinicolă. Vinul spumant Tandem este un exemplu concret al sinergiei noastre și al angajamentului pentru excelență. Avem în plan și alte sortimente de vin pe care abia așteptăm să le facem cunoscute consumatorilor”, adaugă Adrian Trofim, General Manager Castel Mimi.

Noul sortiment Tandem este deja disponibil în magazine, la un preț de aproximativ 45 de lei, de pe rafturile marilor retaileri din România, cum ar fi Kaufland și Auchan, dar și online, de pe eMAG, Freshful by eMAG, AlcoolDiscount.ro și FineStore.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content