FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Hell Ice Coffee lansează două sortimente noi de cafea

Hell Ice Coffee lansează două sortimente noi de cafea

Cafelele gata preparate cresc în popularitate în rândul consumatorilor și, potrivit celui mai recent raport Nielsen, categoria de băuturi gata preparate pe bază de cafea se află în topul preferințelor de băuturi nealcoolice, surclasând apa îmbuteliată și băuturile energizante pentru sportivi.

Ca un răspuns la cererea în creștere din partea pieței și la noile obiceiuri ale consumatorilor, cafeaua rece deținută de Hell și-a extins recent portofoliul cu două sortimente noi – Choco Latte și Black Coffee. Primul sortiment are 70% lapte degresat și extract natural de cafea Arabica și Robusta, cu o aromă de ciocolată. Cel de-al doilea sortiment, Black Coffee, nu conține lapte sau alte preparate din lapte, are un conținut foarte scăzut de zahăr și este preparat la rece, adică este un cold brew. Această metodă de procesare a boabelor de cafea durează de la șase până la 20 de ore, rezultatul fiind o aromă mult mai delicată și mai subtilă. Black Coffee are 58 mg de cofeină / 100 ml de produs și este preparată din cafea Arabica.

„Având în vedere creștrerea anuală a gamei de cafea gata preparată Hell Ice Coffee atât pe piața locală, cât și pe cea internațională (în România brandul a crescut cu aproximativ 47% din punct de vedere al volumului vândut în 2022 și are o cotă de piață de peste 30%), dar și noutatea pe care o reprezintă aceste noi arome, ne așteptăm ca lansarea lor să aibă un succes similar pe piața locală, să ne ajute să ne păstrăm poziția de lider de piață, în același timp în care le oferim consumatorilor noi opțiuni pentru această categorie de băuturi”, a declarat Micșunica Pelaghie, Director Național Hell Energy România.

Hell a lansat gama Ice Coffee la începutul anului 2020, inițial având trei arome. În prezent, gama numără șapte varietăți. Până în luna iulie a aceluiași an, această gamă a devenit lider pe piața de cafea rece gata preparată în retailul din România, în ceea ce privește numărul de unități vândute, menținându-și această poziție deja de trei ani. Toate produse din gama Hell Ice Coffee sunt ambalate în cutii de aluminiu de 250 ml, 100% reciclabile.

Hell Energy este prezent cu gama Hell Ice Coffee în aproape 30 de țări, printre care și Grecia, Croația și Mare Britanie. În România, brandul de cafea gata preparată Hell Ice Coffee a înregistrat o creștere de 22,4% în 2022,, potrivit datelor companiei.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content