FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Ursus Breweries are un nou Vicepreședinte Tehnic

Ursus Breweries are un nou Vicepreședinte Tehnic

Duncan Crow a fost numit Vicepreședinte Tehnic al Ursus Breweries, poziție din care va superviza cele trei fabrici de bere din Buzău, Brașov și Timișoara, precum și activitățile operaționale de producție ale companiei. 

Duncan are peste 20 de ani de experiență în domeniul producției și logisticii, în industria globală a băuturilor. Înainte de a se alătura Ursus Breweries a avut rolul de Director Supply Chain pentru Lao Brewery Company (LAO P.D.R.). A fost responsabil de producția și distribuția unui volum de 6 milioane de hectolitri de bere, băuturi carbogazoase și apă îmbuteliată.

În cariera sa internațională, Duncan a deținut diverse poziții de management în industria berii din Singapore, Australia, Vietnam, Rusia, Croația și Olanda.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt Ursus, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry și St. Stefanus, alături de marca de cidru Kingswood. În prezent, Ursus Breweries deține trei fabrici de bere în Brașov, Buzău și Timișoara și o micro-berărie în Cluj-Napoca. Ursus Breweries face parte din grupul Asahi Europe & International.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content