FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Serpico Trading preia distribuția produselor Del Monte

Serpico Trading preia distribuția produselor Del Monte

Serpico Trading a semnat în luna mai un parteneriat strategic cu Fresh Del Monte, unul dintre cei mai mari producători de conserve de fructe și legume la nivel global, produsele urmând să fie distribuite la nivel național, în toate canalele.

“Prin acest parteneriat strategic cu brandul global Del Monte ne consolidăm extinderea, precum și optimizarea fluxurilor logistice și de distribuție. De asemenea, consolidăm și principalele valori ale companiei: inovația și dinamismul, precum și portofoliul de branduri cu tradiție și notorietate în piață, la nivel global. Ne propunem realizarea unei distribuții omnichannel, deci atât la nivel offline în marii retaileri, cât și la nivel online”, a declarat Gabriel Simion, Director General al Serpico Trading.


Te-ar putea interesa și: DeFish, creștere de peste 8% în volume la nivel de portofoliu


Fresh Del Monte este unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori de fructe și legume proaspete, precum și la conservă. La nivel global, în 2019, compania Fresh Del Monte, cu cele 2 divizii de food și fresh, avea peste 36.000 de angajati și o cifră de afaceri de peste 4 miliarde de dolari. 

Serpico Trading este o companie de renume pe piaţa românească de import şi distribuţie de produse alimentare. Compania are în portofoliu atât branduri internaționale, cât și branduri proprii de produse ambientale, refrigerate și congelate: Kerrygold, Siblou, DeFish, O'Green, Olitalia, Best Meat, Tonitto, Bonduelle etc. În ultimul an financiar, Serpico Trading a raportat la Ministerul de Finanțe o cifră de afaceri de 23 de milioane de lei, în scădere cu 54% prin comparație cu anul precedent și și-a diminuat profitul de la 3,6 milioane de lei până la 107 mii de lei.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content