Selgros lansează a patra ediţie a programului “Sănătatea începe în farfurie”
Selgros Cash&Carry România, împreună cu Chef Cezar Munteanu, lansează a patra ediţie a programului de educație alimentară “Sănătatea începe în farfurie”. Misiunea programului este de a cultiva o atitudine pozitivă faţă de nutriţie, care să se dezvolte odată cu creșterea copiilor. Elevii din clasele I-IV incluşi în program vor urma lecţii împreună cu Chef Cezar Munteanu, care le va prezenta cele mai importante fructe și legume pe baza beneficiilor pentru sănătate, transformându-le în supereroi.
„Ne bucurăm să începem din nou caravana „Sănătatea începe din farfurie” și să învățăm copiii să se hrănească sănătos și să înțeleagă beneficiile legumelor și fructelor pentru o dezvoltare corectă a minții ș a trupului. În acest an, Marele Premiu va consta într-o tabără în care copiii vor învăța să gătească, să decoreze brioșe, să intre în tainele teatrului și să participe la numeroase alte activități educative. Misiunea acestui proiect și a companiei Selgros este de a contribui, alături de părinți, la educația copiilor în spiritul unui stil de viață sănătos”, a declarat Daniela Sima, Marketing Manager Selgros Cash&Carry România.
În 2015, proiectul Selgros vizează şcoli din Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava şi Constanţa. Anul trecut, peste 9500 de copii din 57 de școli au participat în programul Sănătatea începe din farfurie.
Reţeaua operează în prezent 19 magazine şi are o ţintă finală de expansiune de 21 de unităţi. Din 2011 şi până în prezent, aceasta şi-a direcţionat investiţiile în modernizarea magazinelor. Ultimele proiecte de remodelare au fost finalizate în toamna anului trecut, în unităţile Selgros din Băneasa şi din cartierul bucureştean Berceni. Tot din 2011, compania Selgros Cash&Carry este deţinută integral de către grupul COOP, al doilea mare jucător din comerţul elveţian, care a preluat controlul acestui business de la Rewe Group Germania.