ReTech & Digital revine cu o nouă ediție - Unleash the Power of Digital, pe 12 septembrie

ReTech & Digital - Conference & Expo, evenimentul Progresiv dedicat integral tehnologiilor, soluțiilor IT și inovațiilor digitale din industria de retail & FMCG, revine cu cea de-a doua ediție. Sub sloganul „Unleash the Power of Digital”, ReTech & Digital are loc pe 12 septembrie, la Ramada Bucharest Convention Center și își propune să devină punctul de întâlnire al furnizorilor și distribuitorilor de tehnologii cu retaileri și producători locali. ReTech & Digital - Conference & Expo, eveniment Progresiv, solutii si inovatii IT, digitale si automatizare din retail & FMCG, editia cu numarul 2, Unleash the Power of Digital, data evenimentului 12 septembrie, la Ramada Bucharest

ReTech & Digital - Unleash the Power of Digital se concentrează pe schimbările semnificative din ultimul an din piața tech și cum au impactat industria de retail și FMCG, pe cele mai noi trenduri și inovații care dau tonul pe plan local, dar și pe nișe precum piața de e-grocery sau sectorul furnizărilor de servicii și tehnologii și ascensiunea AI-ului. 

Ediția de anul acesta a ReTech & Digital, Unleash the Power of Digital, propune două sesiuni care includ discuții despre noile tehnologii, digitalizare, inovație în online și ecommerce, inteligență artificială, într-o singură zi de content.

Pe lângă informațiile și conținutul de la conferință, evenimentul include și o zonă expozițională, cu standuri unde sponsorii și partenerii își afișează noile soluții și tehnologii. 

Printre speakerii care vor urca pe scena ReTech & Digital, pe 12 septembrie, pentru a ne împărtăși insighturi despre cum tehnologia și noile soluții digitale ajută concret businessurile din retail, precum și trendurile și inovațiile ce își vor lasă amprenta asupra industriei de retail & FMCG se numără:

Speakeri ReTech & Digital 2024 - Unleash the power of digital

Carrefour Market Cosmopolis Plaza 1 002
Carrefour România intenționează să mai deschidă 40 de magazine Market și Express anul acesta
Carrefour România continuă investițiile în formatul Market prin deschiderea unui nou supermarket în complexul...
Competiția Progresiv Awards 2024 și-a desemnat câștigătorii
Competiția Progresiv Awards 2024 și-a desemnat câștigătorii
Progresiv Awards, competiția care premiază inovația și performanța în piața locală de retail & FMCG, a...

ReTech & Digital - Unleash The Power of Digital este a doua ediție a evenimentului Progresiv care adresează integral tehnologia și digitalizarea în industria de retail & FMCG. Prima ediție a avut loc în septembrie 2023, la Radisson Blu București, sub sloganul „Attract and retain your customers through technology”.

ReTech & Digital a reprezentat un punct de întâlnire al furnizorilor și distribuitorilor de tehnologii cu retaileri și producători locali și a adus insighturi valoroase despre starea industriei de retail & FMCG din perspectivă digitală și tehnologică, inovațiile care pot optimiza și aduce plusvaloare retailerilor și producătorilor și trendurile care urmează în piață. Aici găsiți insighturile de la prima ediție a ReTech & Digital.

Până pe 30 august,  evenimentul ReTech & Digital propune oferta Early Birdpentru cei interesați, la prețul de 100 euro + TVA. Mai mult, pe lângă această ofertă, participanții pot beneficia dereduceri de grup astfel: 10% pentru mai mult de trei participanți și 15% pentru mai mult de cinci bilete cumpărate. 

ReTech & Digital (RTD) - Expo & Conference este cel mai nou eveniment organizat de Progresiv și are ca temă principal rolul tehnologiilor și soluțiilor digitale în industria de retail & FMCG.Toate detaliile despre ediția de anul acesta și modalitățile prin care vă puteți rezerva locul la conferință găsiți pe https://retechdigital.ro/.

Lansat pe piață în 1999, Progresiv a avut încă de la început ca obiectiv principal facilitarea comunicării și a parteneriatelor între retaileri și furnizorii de bunuri de larg consum, precum și evidențierea trendurilor de business din retail & FMCG.

Cele mai importante insighturi de la ReTech & Digital 2023
Cele mai importante insighturi de la ReTech & Digital 2023
ReTech & Digital, primul eveniment Progresiv dedicat integral soluțiilor digitale și inovațiilor tehnologice din...
Noi speakeri la ReTech & Digital, evenimentul Progresiv dedicat tehnologiilor și soluțiilor digitale, ce are loc pe 14 septembrie
Noi speakeri la ReTech & Digital, evenimentul Progresiv dedicat tehnologiilor și soluțiilor digitale, ce are loc pe 14 septembrie
Noi speakeri de top se alătură ReTech & Digital - Expo & Conference, primul eveniment din portofoliul...
ReTech & Digital, primul eveniment Progresiv dedicat tehnologiilor și soluțiilor digitale din retail și FMCG, are loc pe 14 septembrie
ReTech & Digital, primul eveniment Progresiv dedicat tehnologiilor și soluțiilor digitale din retail și FMCG, are loc pe 14 septembrie
Progresiv organizează, în premieră, ReTech & Digital - Conference & Expo, primul eveniment din portofoliu...
Lidl deschide un nou magazin în Târgoviște
Lidl deschide un nou magazin în Târgoviște
Lidl continuă investițiile pe plan local prin deschiderea unui nou magazin în Târgoviște și depășește astfel...