Profi își extinde prezența la nivel național cu 6 noi magazine

Retailerul Profi a inaugurat săptămâna aceasta șase noi magazine, sub toate formatele din rețea, ajungând la 641 de unități la nivel național. Profi își extinde prezența la nivel național cu 6 noi magazine

Rețeaua Profi ajunge să fie prezentă în 351 de localități din țară odată cu inaugurările realizate la Smeeni, Vama, Victoria, Botoșani, Ciacova și Dudu.

Magazinele deschise la Smeeni și Vama funcționează în format Loco. Cel din Smeeni, județul Buzău, se află pe DN2C și are o suprafață totală de 302 mp, sala de vânzări fiind de 207 mp.

Unitatea din Vama este al 30-lea magazin din județul Suceava și este situată pe strada Victoriei nr. 79A. Magazinul are o suprafață totală de 395 mp, din care suprafața de vânzări măsoară 248 mp.

Unitatea din Victoria, județul Brașov, a fost inaugurată în format Standard și este situată pe strada Libertății nr. 20. Magazinul are o suprafață totală de 567 mp.

Cu o suprafață totală de 379 mp, din care suprafața de vânzări este de 257 mp, magazinul din municipiul Botoșani se prezintă în format City pe str. Săvenilor nr. 46-50.

Magazinul din Ciacova, județul Timiș, a fost deschis în format Loco, pe strada Piața Cetății nr. 42, și ocupă o suprafață totală de 382 mp, sala de vânzări fiind de 223 mp.

Pe de altă parte, magazinul din satul Dudu, comuna Chiajna, județul Ilfov, a fost deschis pe str. Tineretului nr. 40, în format City și dispune de o suprafață totală de 158 mp, iar suprafața de vânzări este de 121 mp.

Cu o echipă de peste 12.000 de angajați, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România. Compania a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de peste 3,54 miliarde de lei, cu aproape 40% mai mult decât în anul fiscal precedent.

 

Profi accelerează ritmul expansiunii după anunțul preluării de către Mega Image
Profi accelerează ritmul expansiunii după anunțul preluării de către Mega Image
Profi, retailerul deținut de fondul de investiții Mid Europa Partners, accelerează ritmul expansiunii pe final de an. După o medie de șase...
 Penny, la un pas de pragul de 360 de magazine pe plan local
Penny, la un pas de pragul de 360 de magazine pe plan local
Planurile de expansiune ale Penny România avansează rapid cu deschiderea a patru noi magazine în județele Satu Mare, Constanța, Dâmbovița și...
Rețeaua Profi, extinsă cu șase locații noi în luna octombrie
Rețeaua Profi, extinsă cu șase locații noi în luna octombrie
Profi, retailerul deținut de fondul de investiții Mid Europa Partners, continuă investițiile în expansiune și a adăugat șase noi locații...
Profi bifează deschiderea a 19 magazine noi după primele trei luni din acest an
Profi bifează deschiderea a 19 magazine noi după primele trei luni din acest an
Retailerul deținut de fondul de investiții Mid Europa Parteners continuă să extindă rețeaua de magazine la nivel național și și-a...