Think Food, o nouă serie de evenimente dedicate alimentaţiei
Point Public Affaires, agenţia de comunicare strategică şi public affaires din GMP Group, organizează prima ediţie a evenimentului Think Food, pe 28-29 ianuaria, la Impact Hub Bucureşti. Think Food este o platformă nou lansată de evenimente şi informaţii despre hrană şi valenţele acestei. Prima ediţie a conferinţei reuneşte peste 30 de speakeri pentru a oferi o perspectivă actuală asupra alimentaţiei.
„Think Food își propune să ne ajute să înțelegem cum se raportează românii la hrană și aduce în atenție teme asupra cărora e bine să medităm: în ce măsură ne determină alimentația viitorul, de ce trebuie să țină cont companiile din această industrie, care sunt efectele asupra sănătății, cum comunicăm cu un consumator care are așteptări”, a declarat Liliana Munteanu, inițiatorul proiectului și Head of Point Connections, business unit în cadrul Point Public Affairs.
Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a două zile. În prima zi a evenimentului, asociaţii profesionale şi companii din industria alimentară vor putea discuta cu autorităţile din domeniu şi reprezentanţi ai clasei politice despre nevoile noului consumator și politicile alimentare. Printre subiectele în dezbatere se află: exigenţele noului consumator care dorește proaspăt, natural, fără adaosuri; strategiile de recâştigare a încrederii acestuia; vulnerabilităţile industriei; problemele certificării sau relansarea consumului susţinută de produsele interne.
Cea de-a doua zi, susținută de specialiștii din GMP Group, este dedicată comunicării în industria alimentară - comunicarea în advertising și în digital, cum se gestionează crizele sau cum se poate vindem rămânând onești. La final, Think Food va oferi publicului său „mâncare pentru minte” printr-o sesiune de discuții cu medici, nutriționiști, psihologi, care vor vorbi despre hrană din diferite perspective. Printre vorbitori se numără: Aurora Liiceanu, psiholog, Simona Tivadar, medic nutriționist, Pavel Chirilă, medic și fondatorul Naturalia si al clinicii Nera, doctor Florin Ioan Bălănică, consultant personal de sănătate, Willy Shuster, biogospodar, Monica Stroe, sociolog, Larisa Petrini, health coach, Cristina Mazilu, redactor-șef Good Food.
Mai multe detalii despre program și speakeri sunt disponibile pe www.thinkfood.ro.





