Lay’s MovieMode sau cum poți urmări filmul preferat fără întreruperi, alături de Lay’s

Momentul în care te pregătești să vezi filmul preferat sau ultimul episod din serialul la care te uiți constant ar trebui să fie unul de relaxare. În sfârșit, ai parte de o pauză sau de timp de calitate petrecut alături de cei dragi. Te cuibărești în canapea, dai play, începi să ronțăi gustările tale favorite, te prinde povestea când se aude… sunetul enervant al notificărilor de pe telefon! Lay’s MovieMode sau cum poți urmări filmul preferat fără întreruperi, alături de Lay’s

Ce faci acum? Lași telefonul să sune în continuare, încerci să îl ignori și să te concentrezi mai departe doar pe film? Îl iei, verifici notificările și începi deja să răspunzi mesajelor, dar deja s-a dus toată magia momentelor de relaxare. Chiar dacă revii apoi la filmul sau la serialul tău favorit, sentimentul de anxietate deja s-a instalat, iar plăcerea ta a fost știrbită de tehnologie.

Lay’s MovieMode: urmărește filmul preferat fără întreruperi

Chipsurile Lay’s sunt printre cele mai apreciate gustări când vine vorba despre o seară de relaxare. Însă brandul și-a propus acum să te scape de grija notificărilor de pe smartphone și să te ajute să te bucuri de cea mai bună experiență atunci când stai să vezi un film, în confortul casei tale sau acasă la prietenii tăi.

Pune distracția pe ON, în timp ce întreruperile sunt pe OFF! Scapă de sunetul neplăcut al notificărilor, dar și de lumina enervantă a ecranului telefonului tău mobil, care îți tot distrage atenția când tu încerci să urmărești filmul folosind MovieMode, cel mai cool instrument al momentului, creat de Lay’s special pentru pasionații de cinematografie.

“Lay`s MovieMode s-a născut dintr-un insight local puternic pe care am vrut să-l adresăm în calitate de brand lider de piață, preocupat de a aduce un plus de valoare în comunitățile cele mai relevante. Pentru că în viziunea noastră momentele obișnuite alături de cei dragi sunt cele mai importante, ne propunem ca soluția noastră să aducă măcar o mică schimbare pozitivă în felul în care vizionăm filmele alături de familie sau prieteni”, a declarat Vlad Vlădescu, Senior Brand Manager Lay’s România.

Cum folosești MovieMode?

Lay’s este brandul de snack-uri cel mai profund conectat cu vizionarea filmelor.  Așadar, dorința de a îmbunătăți permanent experiența consumatorilor este una cât se poate de naturală. Vrei să oprești avalanșa continuă a notificărilor și să spui “stop”, chiar și pentru câteva minute, „colonizării” mentale a internetului?

1280x656 tutorialRăspunsul Lay’s a fost, ca de fiecare dată, unul inovator și care îți va schimba viața în bine. Lay’s MovieMode se folosește de o funcție care există deja pe telefoanele mobile - Airplane Mode. O folosește ca să rezolve problema notificărilor într-un mod cât mai ingenios și original cu putință.
Intră pe laysmode.ro și alege durata pe care vrei să o petreci fără internet, în funcție de durata filmului pe care îl urmărești. La final, pune-ți telefonul pe modul avion. Se pornește un count-down timer care se asigură periodic, cu ajutorul unor ping-uri trimise către servere externe, că telefonul tău rămâne deconectat de la internet pe toată durata selectată. Obiectivul a fost oficial îndeplinit dacă timerul ajunge la zero și nu a detectat nicio conexiune la internet în timpul selectat de tine.

Câștigă marele premiu de 50.000 de lei

Lay’s MovieMode este un tool pe cât de simplu, pe atât de eficient, care îți transformă timpul petrecut offline în șanse extra la super premiile oferite. Poți câștiga premii cool de la un bilet garantat la concertul online Smiley, la modelul preferat de rucsac mysimplicated, până la marele premiu de 50.000 de lei. Intră pe LaysMode.ro și află mai multe detalii.
Articolul susținut de Lay’s. 

Tendințe care vor modela viitorul snackingului în următorul deceniu
Tendințe care vor modela viitorul snackingului în următorul deceniu
Schimbarea peisajului demografic, stiluri de viață din ce în ce mai fluide sau impactul imperativ asupra oamenilor și al planetei se numără...
Cele mai importante insighturi de la Conferința Progresiv – Back to the Future
Cele mai importante insighturi de la Conferința Progresiv – Back to the Future
Conferința Progresiv, cel mai mare eveniment de business din piața locală de retail & FMCG, a încheiat cea de-a 23-a ediție. Sub sloganul...
Despre puterea cifrelor, la INSPIRO – Lucky Numbers
Despre puterea cifrelor, la INSPIRO – Lucky Numbers
Circa 150 de manageri din industriile de retail și FMCG și-au dat întâlnire pe 13 iunie, la The Tent by Clubul Diplomatic, la cea de-a 13-a...