FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Diageo extinde depozitul de la Timișoara și vizează triplarea operațiunilor

Diageo extinde depozitul de la Timișoara și vizează triplarea operațiunilor

Depozitul de la Timișoara, unul dintre cele mai importante hub-uri ale Diageo în Europa, și-a mărit capacitatea cu peste 166%, compania țintind astfel triplarea operațiunilor.

”Suntem extrem de mândri că am atins un nou moment de referință pentru Diageo Eastern Europe și hub-ul nostru din Timișoara. Cererea din ce în ce mai mare pentru gama noastră largă de produse ne dovedește că suntem pe drumul cel bun și, odată cu această investiție crucială, vom putea stoca mai mult și vom putea deservi partenerii și clienții noștri și mai rapid, și mai eficient”, a declarat Michael Holm (foto dreapta), Managing Director Diageo Eastern Europe.

Odată cu această extindere, capacitatea de stocare a depozitului a crescut de la 3.000 la 8.000 de paleți, iar compania și-ar putea tripla operațiunile la 18 camioane pe zi, reducând astfel timpul de livrare la o treime din cel inițial.

Hub-ul, inaugurat la Dudeștii Noi, județul Timiș, în septembrie 2021, deservește în prezent Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Ungaria, Macedonia, România, Slovacia și Slovenia. Acoperirea totală a crescut de la 20,5 milioane de sticle la 25 de milioane și de la 10,5 la 13 milioane de litri odată cu extinderea.

Diageo este lider global pe piaţa băuturilor alcoolice, având un portofoliu remarcabil de băuturi cuprinzând branduri de renume precum whisky-urile Johnnie Walker, Crown Royal, J&B, Buchanan's și Windsor, vodca Smirnoff, Cîroc şi Ketel One, dar şi Captain Morgan, Baileys, Don Julio, Tanqueray şi Guinness. Produsele se vând în mai bine de 180 de ţări din întreaga lume.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content