FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Splat Special în portofoliul Orbico

Splat Special în portofoliul Orbico

Orbico își extinde permanent portfofoliul și împreună cu partenerul Splat oferă consumatorilor produse de îngrijire orală de ultimă generație, cu ingrediente naturale pâna la 99%, uleiuri esențiale și extracte de plante, sub forma activă pentru eficacitate maximă în îngrijirea adjuvantă și profilactică profesională și la tine acasă.

Splat Special este o gamă de paste de dinți creată special pentru oamenii activi și moderni, cărora nu le este frică să experimenteze, duc o viață vibrantă și bogată și aleg produse care reflectă abordarea lor față de viață, sunt în căutarea individualității și diversității și depun eforturi pentru obținerea unui stil de viață sănătos.

Fiecare pastă de dinți din serie conține un set unic de ingrediente active, are o culoare și o aromă individuală adresându-se nevoilor fiecărui consumator. Au până la 99% conținut de ingrediente naturale, potrivite pentru utilizarea zilnică și fără SLS / SLES, triclosan, clorhexedină, zaharină, componente abrazive de smalț. Hidroxiapatita de calciu nHap și Calcis întăresc intens smalțul, iar sistemul inovator SP.White system® ajută la albirea dinților.

Splat înseamnă calitate, control al calității proceselor și produselor în toate etapele, de la dezvoltare până la servicii post-vânzare și comunicare.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content