FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Ambalaj nou pentru Pilsner Urquell

Ambalaj nou pentru Pilsner Urquell

Pilsner Urquell introduce pe piață un nou ambalaj, cu un design mai premium, păstrând în continuare gustul autentic consacrat și tradiția primei beri pilsner din lume. Noul ambalaj are elemente de design distincte, specifice locului de origine al mărcii – poarta fabricii, sigiliul, emblema orașului Pilsen - care susțin calitatea premium a produsului. Această schimbare de ambalaje se subsumează și obiectivelor de dezvoltare durabilă și țintelor asumate de către grupul Asahi Europe & International pentru 2030. Astfel, toate etichetele sunt produse din hârtie, iar ambalajele secundare din carton, fiind eliminate elementele din plastic.  Noile ambalaje au început să fie disponibile în România din luna mai.

„Noile ambalaje cu elemente de design distinctive, comunică mai bine faptul că Pilsner Urquell este pilsnerul original – primul din lume, încă produs după rețeta originală. Gustul consacrat și procesul de fabricare rămân neschimbate, păstrând tradiția de la 1842”, a declarat Georgiana Bercu, Senior Brand Manager Pilsner Urquell, Ursus Breweries.

Berea Pilsner Urquell continuă să rămână neschimbată, fiind produsă din aceleași ingrediente naturale de origine cehă -  orz dulce de Moravia, hamei Saaz ușor amărui și apă dulce din Pilsen – și după aceeași rețetă autentică, care a inspirat toate berile de acest tip din lume. Istoria Pilsner Urquell începe în 1842, când Josef Groll a fabricat prima bere blondă tip pilsner din lume. Numele berii Pilsner Urquell a fost inspirat după cel al orașului Pilsen (Plzeň), oraș pitoresc din Boemia de Vest, locul în care a fost creat primul pilsner auriu în urmă cu 179 de ani. Astăzi, berea în stil pilsner reprezintă 70% din piața berii, dar originalul, cel de la care s-au inspirat toate berile de acest tip, continuă să fie produs doar în fabrica de bere din Pilsen, Cehia.

Ursus Breweries, parte a grupului Asahi Europe & International, este cel mai mare producător de bere din România. Din portofoliul companiei fac parte Ursus, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch. În prezent, Ursus Breweries deține 3 fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o micro-berărie în Cluj-Napoca.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content