FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Farmec relansează gama Gerovital Sun

Farmec relansează gama Gerovital Sun

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunță relansarea gamei de produse Gerovital Sun. Gama vine cu noi formulări all-season, o textură ușoară și un ingredient activ patentat de ultimă generație, capabil să stimuleze mecanismul natural de formare a melaninei în prezența filtrelor solare pentru un bronz sănătos.
Gama cuprinde 14 produse destinate protecției solare, stimulării bronzului și îngrijirii pielii după soare, pentru ten și corp, dar și formule special concepute pentru copii.
Noutatea absolută este reprezentată de Crema alpin pentru față SPF30, fiind dezvoltată special pentru condițiile de la altitudini mari. Formula îngrijește şi protejează pielea expusă la soare atât iarna – în perioada practicării sporturilor specifice de sezon –, cât și vara. Ingredientul vedetă al produselor solare Gerovital Sun este Rona Care™ Bronzyl®, un activator natural care stimulează și accelerează bronzarea naturală a pielii prin creșterea sintezei de melanină.
„Noua gamă Gerovital Sun continuă tradiția de succes a unuia dintre cele mai îndrăgite branduri românești, de o calitate cunoscută și demonstrată de-a lungul timpului, și vine cu formulări noi care țin pasul cu ultimele tendințe în domeniu”, a explicat Aura Carabiber, Manager de Produs în cadrul companiei.
Prin noua gamă, compania producătoare Farmec propune două formule de ulei bronzant fără factor de protecție solară sau cu protecție scăzută (SPF 10), destinate împătimiților bronzului profund, ciocolatiu, recomandate în special pentru pielea deja obișnuită cu soarele. Acestea fixează și intensifică bronzul, având acțiune hidratantă, hrănitoare și regenerantă.
Linia cu protecție medie (SPF15 – SPF20), constând în ulei și loțiune cu factor de protecție, este recomandată celor cu piele închisă nebronzată, fără probleme dermatologice sau cu pielea deja bronzată.
Linia cu protecție ridicată (SPF30 – SPF50) pune la dispoziția consumatorilor produse sub formă de spumă, cremă și loțiune ideale pentru consumatorii cu piele deschisă și foarte deschisă la culoare, sensibilă la soare. Gama este completată de Crema nuanțatoare pentru față SPF50. Formula conţine pigmenţi coloranţi de origine naturală, care au o biocompatibilitate bună cu pielea şi îi asigură o culoare uniformă și luminoasă, în tonuri de bronz natural.
Gama poate fi achiziţionată din toate supermarketurile, hypermarketurile și magazinele de profil din țară, din cele 8 magazine Farmec și 22 de magazine Gerovital, din magazinul în franciză din Pitești, precum şi online, pe www.farmec.ro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content