Produse noi în portofoliul Nea Ellada
Nea Ellada își extinde portofoliul de produse și lansează trei sortimente noi de prăjituri, produse de Forneria Gusparo și Bouvard Italia. Tortul Sicilia este o prăjitură din pandișpan cu cremă din lapte degresat (32%) și marmeladă de lămâie și portocală (6,7%) și glazură de decorare (5%), tortul Tiramisu este o prăjitură din pandișpan cu aromă de tiramisu (42%) și pudră de cacao pentru decorare (1,6%), iar tortul Andalusa este o prăjitură din pandișpan cu cremă de cacao (32%) și piure de caise.
Forneria Gusparo și Bouvard Italia fac parte din grupul Bouvard Franța, cu o poveste lungă din anul 1902 în ceea ce privește producția de biscuiți, prăjituri, rulade și alte produse pe bază de pandișpan.
Logistică: 300 gr;
Producător: Gusparo, Italia;
Distribuitor: Nea Ellada SRL;
Adresă: București, Str Sânzieni, Nr. 2, Sector 2;
Tel.: 0732 26 00 11;
Contact: georgios.kaissaris@nea-ellada.ro.
![Creme Cuisine Chef, acum în România](https://static.revistaprogresiv.ro/uploads/2021/09/pcl-meggle-400x250.jpg)
![Macromex lansează o nouă campanie promoțională](https://static.revistaprogresiv.ro/uploads/2021/09/pcl-edenia-400x250.jpg)
![Caii de la Letea, premiat la Decanter World Wine Awards 2021](https://static.revistaprogresiv.ro/uploads/2021/09/cdl_rose_v1_decanter21_-04-400x250.jpg)
![Transavia sărbătorește 30 de ani pe piața românească printr-o nouă campanie pentru brandul Fragedo](https://static.revistaprogresiv.ro/uploads/2021/09/transavia_fragedo-400x250.jpg)
![O nouă identitate vizuală și ambalaje reciclabile pentru evian](https://static.revistaprogresiv.ro/uploads/2021/09/evian_new_identity_50cl_100_reciclable-400x250.png)
![The Iconic Estate extinde gama de vinuri Byzantium](https://static.revistaprogresiv.ro/uploads/2021/09/byzantium-400x250.jpg)