Produse noi în portofoliul Nea Ellada
Nea Ellada își extinde portofoliul de produse și lansează trei sortimente noi de prăjituri, produse de Forneria Gusparo și Bouvard Italia. Tortul Sicilia este o prăjitură din pandișpan cu cremă din lapte degresat (32%) și marmeladă de lămâie și portocală (6,7%) și glazură de decorare (5%), tortul Tiramisu este o prăjitură din pandișpan cu aromă de tiramisu (42%) și pudră de cacao pentru decorare (1,6%), iar tortul Andalusa este o prăjitură din pandișpan cu cremă de cacao (32%) și piure de caise.
Forneria Gusparo și Bouvard Italia fac parte din grupul Bouvard Franța, cu o poveste lungă din anul 1902 în ceea ce privește producția de biscuiți, prăjituri, rulade și alte produse pe bază de pandișpan.
Logistică: 300 gr;
Producător: Gusparo, Italia;
Distribuitor: Nea Ellada SRL;
Adresă: București, Str Sânzieni, Nr. 2, Sector 2;
Tel.: 0732 26 00 11;
Contact: georgios.kaissaris@nea-ellada.ro.