FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > O nouă identitate vizuală și ambalaje reciclabile pentru evian

O nouă identitate vizuală și ambalaje reciclabile pentru evian

evian introduce în portofoliu sticle fabricate din plastic 100% reciclat și pentru ambalajul de 0,5 litri. Această inovație este acum disponibilă și în România.

„Aceasta este o etapă importantă în călătoria noastră de sustenabilitate. În ciuda provocărilor continue lansate de COVID-19, suntem hotărâți să devenim parte a unei soluții pentru rezolvarea problemelor de mediu la scară globală”, a declarat Shweta Harit, VP of Marketing evian.

evian s-a angajat într-o cursă pe termen lung pentru protejarea naturii, depunând eforturi pentru păstrarea ambientului natural al izvorului și investind în procese inovative, cu gândul la generațiile viitoare.

În 2020, evian a fost certificat neutru din punctul de vedere al emisiilor de carbon, în urma îmbunătățirilor semnificative aduse în fiecare etapă a ciclului de viață a produsului, de la producție până la transport și utilizarea energiei regenerabile.

Pe măsură ce evian privește spre viitor, are obiective ambițioase pentru a ajuta la conservarea planetei pentru generațiile viitoare. A atins deja neutralitatea carbonului, și-a luat angajamentul de a-și reduce în continuare emisiile de carbon de la an la an și până în 2025 va deveni un brand complet circular, făcând tranziția de la sticle din plastic la unele din plastic 100% reciclat.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content