FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Caii de la Letea, premiat la Decanter World Wine Awards 2021

Caii de la Letea, premiat la Decanter World Wine Awards 2021

Juriul Decanter World Wine Awards 2021 – unul dintre cele mai prestigioase concursuri de vinuri din lume - a decernat recent medalia de argint și 90 de puncte asamblajului de Rosé Caii de la Letea – Volumul I. Este cel mai bine punctat rosé din competiția Decanter de anul acesta, distincția survenind altor medalii și performanțe recunoscute ale acestui vin. Punctele Decanter confirmă, de asemenea, continuitatea în excelență pe care și-a asumat-o producătorul Via Viticola, iar asamblajul de Rosé Caii de la Letea – Volumul 1, de care vă invităm să vă bucurați, este dovada acestei continuități.

Inspirate dintr-unul din simbolurile atemporale ale Dobrogei – turma de cai liberi din Pădurea Letea, în inima Deltei Dunării – vinul Caii de la Letea este construit deopotrivă pentru a exprima forța celui mai vechi terroir din Dobrogea (podgoria Sarica Niculițel) și pentru a potența bucătăria autentică românească.

Vinul Caii de la Letea a beneficiat recent și de un rebranding integral, cu un nou logo, o nouă sticlă și etichete redesenate. Rebrandingul urmărește să puncteze spiritul mereu tânăr, inovator, al vinului Caii de la Letea - fără să piardă legătura cu istoria și cu puterea terroirului.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content