FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > P&G extinde portofoliul Lenor cu un nou balsam de rufe

P&G extinde portofoliul Lenor cu un nou balsam de rufe

După ani de cercetare și dezvoltare, Lenor lansează un nou balsam de rufe, Lenor Fresh Air, cu tehnologia unică SolarDry™, care conferă hainelor acea prospețime a hainelor uscate afară la soare, chiar și atunci când ele sunt uscate în interior.

Secretul din spatele prospețimii ca de rufe uscate la soare este formula inovatoare ultra-concentrată, concepută pentru a preveni acumularea mirosului de umezeală.

„Cercetările arată că atunci când lumina soarelui atinge țesăturile umede, are loc o reacție fotochimică care produce aldehide și cetoze. Acești compuși au un miros proaspăt, unic și distinctiv care fac ca hainele uscate afară la soare să fie atât de speciale. Utilizând tehnologia exclusivă SolarDry™, Lenor Fresh Air imită efectul soarelui asupra țesăturilor umede și combate acumularea mirosului de umezeală cu un sistem de prospețime de lungă durată”, explică reprezentanții P&G.

Noul Lenor Fresh Air este disponibil în trei variante de parfum: Fresh Wind, care are un miros proaspăt și energizant, cu note marine, arome citrice și o adiere pură, Tropical Sunset, cu un miros fructat și note dulci de pepene verde, pepene galben și mango, precum și Moonlight Lily, o aromă florală inspirată de crin, chihlimbar și condimente strălucitoare.

Produsul are o formulă ultra-concentrată, ceea ce înseamnă că este nevoie doar de o mică cantitate (14ml) pentru a obține acea senzație ca de rufe uscate afară la soare, indiferent de vreme.

Pentru fiecare cantitate de rufe spălate, Lenor Fresh Air conține cu 25% mai puțin plastic și cu 60% mai puțină apă față de alte balsamuri lichide Lenor. Sticla este, de asemenea, realizată din 100% plastic reciclat (cu excepția dopului și al ambalajului), iar odată ce ambalajul perforat este îndepărtat, poate fi complet reciclată.

Balsamul de rufe Lenor Fresh Air este disponibil în magazinele din întreaga țară începând cu luna iulie.

P&G deservește consumatori oferind unul dintre cele mai puternice portofolii ce include branduri de încredere, de calitate și superioare precum Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene® și Tide®. Comunitatea P&G desfășoară operațiuni în aproximativ 70 de țări din întreaga lume.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content