FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Borotalco relansează gama de antiperspirante

Borotalco relansează gama de antiperspirante

Borotalco relansează în acest an portofoliul de antiperspirante, trecând printr-o schimbare a identității vizuale și o îmbunătățire a formulelor pentru o parte din produse.

Noul design are un aspect minimalist, ce pune în prim plan beneficiul fiecărei game, astfel încât consumatorii să poată identifica cu ușurință articolele potrivite pentru ei.

Gamele Original, Intensive și Pink Soft vor beneficia de formula inovatoare, cu Active Crystal Talc© care are o eficacitate de +45% împotriva transpirației versus formula precedentă.

Gama Invisible va beneficia de tehnologia Barrier Effect Talc© - un mix între pudra de talc și o rețea exclusivă de molecule, ce captează apariția mirosurilor neplăcute și previne apariția petelor pe haine, chiar și pe cele mai delicate texturi.

Gama Active va avea o eficiență crescută, datorată formulei cu Anti-Odor Molecules©, ce combină eficacitatea pudrei de talc și a microcapsulelor, care se activează când transpiri sau ești în mișcare eliberând parfum în cele mai solicitate momente.

Odată cu această relansare, toate produsele Borotalco de tip roll-on devin 100% reciclabile. Acestea sunt realizate din 100% plastic reciclat, iar pentru realizarea lor se folosește 100% energie regenerabilă.

Relansarea va fi susținută de o campanie integrată de comunicare ce include promovare TV, în mediul digital, social media pe canalele proprii și prin intermediul Influencerilor, campanii de PR și campanii în magazine.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content