FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Bergenbier sarbatoreste Ziua Barbatului

Bergenbier sarbatoreste Ziua Barbatului

Ca in fiecare an, pe data de 5 mai, Bergenbier organizeaza sarbatoarea dedicata barbatilor - Ziua Barbatului- cu muzica, distractie si show de lumini, in 11 orase din tara.

Anul acesta, de Ziua Barbatului, va fi proclamata Cartea Galbena a Organizatiei Barbatilor din Romania (O.B.R Bergenbier), o colectie ce cuprinde cele mai importante hotarari votate de barbati pentru a le face viata mai frumoasa.
Si pentru ca una dintre cele mai votate hotarari a fost aceea ca “Barbatii merita statuie”, Bergenbier s-a conformat si pe data de 5 mai, intr-un show de lumini si muzica, va dezveli Statuia Barbatilor.

Ziua Barbatului Bergenbier incepe la ora 12:00  in Parcul "Lumea copiilor", din sector 4, cu invitati surpriza, concursuri cu premii si trupe tari care vor incinge atmosfera. Gratarele vor sfarai, iar berea va curge in valuri, exact asa cum trebuie sarbatorita Ziua Barbatului Bergenbier.

Vor canta pentru cei aproximativ 25.000 de oameni asteptati formatiileHeaven, Connect-R, Vunk, Sistem si Voltaj. Alaturi de Bucuresti, replici ale marii proclamari vor avea loc si in alte 10 orase din tara, unde petrecerea va incepe de la ora 17:00.

Bergenbier este unul dintre cei mai activi producatori de bere de pe piata romaneasca. Compania activeaza in Romania din anul 1994 si opereaza o unitate de productie la Ploiesti. Compania face parte din grupul StarBev, care mai cuprinde operatiuni in alte 8 tari din Centrul si Estul Europei.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content