FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Un nou concept Le Manoir, deschis în urma unei investiții de 1 milion de euro

Un nou concept Le Manoir, deschis în urma unei investiții de 1 milion de euro

One United Properties, principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, a deschis în cadrul One Herăstrău Towers Le Manoir Gourmet Market, un magazin concept unic pe piață, care oferă comunității One, dar și locuitorilor din cartier, acces la o gamă exclusivistă de produse gastronomice selecționate.

Le Manoir Gourmet Market aduce o experiență culinară unică locuitorilor și vizitatorilor One Herăstrău Towers, cu produse de calitate superioară, pregătite de către specialiști în domeniu. Proiectul face parte dintr-un parteneriat încheiat cu Cristian Preotu, proprietar Le Manoir, anunțat încă din 2021, și reprezintă o investiție care s-a ridicat la valoare de un milion de euro.

Le Manoir Gourmet Market se înscrie în strategia companiei de a oferi experiențe de trai complete, cu acces la servicii unice, care aduc laolaltă o întreagă comunitate. Spațiul magazinului concept recent inaugurat la One Herăstrău Towers acoperă o suprafață de 400 de metri pătrați și încorporează o brutărie, o patiserie, o brasserie, un sushi bar, o măcelărie, precum și o selecție de legume și fructe bio și produse bio atent selecționate. Amenajarea interioară poartă semnătura arhitectul Cristian Corvin, care a proiectat spațiul cu atenție la detalii, creând un mediu elegant și sofisticat. În plus, rezidenții de la One Herăstrău Towers beneficiază de oferte speciale în cadrul acestui magazin concept.

„Le Manoir Gourmet Market aduce atmosfera pariziană în București, cu cele mai bune produse gastronomice, de la brutărie și patiserie marca Eclair de Genie, la pește proaspăt, stridii, măcelărie, dulciuri și vinuri. Barul franțuzesc se deschide dimineața cu croissants proaspăt copți și cafea de specialitate, transformându-se apoi într-o mică braserie pe parcursul zilei, pentru a deveni Wine & Cocktail Bar seara. Gama largă de opțiuni gastronomice este completată de Sushi Room, barul de sushi cu produse din pește atent selecționate, deschis zilnic. Ne propunem ca prin Le Manoir Gourmet Market să surprindem chintesența gastronomiei într-o ambianță elegantă, cu design sofisticat”, explică Cristian Preotu, proprietar Le Manoir.


Citește și Keysfin & RetailZoom: Retailul alimentar din România, estimat la 108 miliarde de lei în 2022


„Suntem încântați să inaugurăm acest nou concept în cadrul One Herăstrău Towers  și suntem siguri că va aduce valoare comunității noastre și întregului cartier. Deschiderea Le Manoir Gourmet Market completează experiența premium de locuire oferită de One Herăstrău Towers, oferind locuitorilor acces la produse de calitate superioară și experiențe culinare unice chiar la ei acasă”, a declarat Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

Le Manoir Gourmet este un proiect pilot pentru One United Properties, care poate fi replicat în cadrul altor dezvoltări viitoare, ca parte din strategia companiei de a oferi beneficii speciale comunității One.

One Herăstrău Towers oferă un concept modern ce îmbină elementul rezidențial cu cel comercial, cu acces eficient și vederi panoramice asupra lacului Herăstrău și asupra zonei de Nord a Bucureștiului. Cele două turnuri rezidențiale includ 139 de unități locative, în vreme ce parterul și primul etaj al ansamblului au o suprafață de aproximativ 5.000 de mp destinată spațiilor comerciale și birourilor. Imobilul continuă trilogia începută de dezvoltările One Herăstrău Park și One Herăstrău Plaza și este certificat Green Homes de către Romania Green Building Council pentru norme superioare de performanță și sustenabilitate.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content