Noi speakeri la ReTech & Digital, evenimentul Progresiv dedicat tehnologiilor și soluțiilor digitale, ce are loc pe 14 septembrie

Noi speakeri de top se alătură ReTech & Digital - Expo & Conference, primul eveniment din portofoliul Progresiv dedicat integral tehnologiilor, soluțiilor IT și inovațiilor digitale din industria de retail & FMCG. Sub motto-ul „Attract and retain your customers through technology”, ReTech & Digital are loc pe 14 septembrie, la Hotel Radisson Blu din București și își propune să devină punctul de întâlnire al furnizorilor și distribuitorilor de tehnologii cu retaileri și producători locali. Noi speakeri la ReTech & Digital, evenimentul Progresiv dedicat tehnologiilor și soluțiilor digitale, ce are loc pe 14 septembrie

Profesioniștii care ni se alătură la ReTech & Digital aduc expertiză și viziuni inovatoare din zona digitală și tehnologică. Ei vor oferi participanților oportunitatea de a descoperi cele mai noi soluții și tendințe în industria de retail & FMCG:

  • Marcin Nowakowski, Associate Partner McKinsey Polonia, și Ștefan Catrina, Engagement Manager McKinsey România, ne vor prezenta noul raport McKinsey Technology Trends 2023, exemple de bune practici din rândul clienților companiei care au implementat soluții tehnologice, de automatizare și digitalizare și recomandări pentru retaileri și producători care vor să investească în această direcție.
  • George Faur, Director Sisteme Informatice Auchan Retail România, va vorbi despre mișcările retailerului din ultima perioadă - schimbarea platformei online, generalizarea caselor self check-out sau lansarea serviciului Scan&Go - precum și ce urmează pentru Auchan în ceea ce privește dezvoltarea zonei de ecommerce și digitalizarea in-store.
  • Viviana Iacob, eCommerce Manager Macromex, va expune perspective utile din digitalizarea unui business de distribuție, care sunt rezultatele platformei Mercadi.ro la un an de la lansare și cum devine marketplace-ul next step în dezvoltarea unui business precum Macromex.
  • Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA Sales Leader VTEX, ne va arăta cum schimbă digitalizarea industria de retail & FMCG și de ce aspecte ar trebui comercianții să țină cont când vor să-și maximizeze oportunitățile de creștere.
  • Smaranda Teleabă, Chief Digital and Marketing Officer L’Oréal România, ne va dezvălui din experiența de transformare digitală a mărcilor producătorului de cosmetice și cum a mizat pe social media și advocacy, strategie ce a contribuit la creșteri dinamice de la an la an pentru L’Oréal România.
  • Thomas Arieșan, Senior Sales Manager TotalSoft, are o experiență de aproape 12 ani în companii producătoare de software și va vorbi despre misiunea de a ajuta companiile să se adapteze la noile condiții de piață și să își valorifice datele prin adoptarea proceselor și soluțiilor informatice potrivite.
speaker3

Printre primii speakeri confirmați, care vor urca pe scena primei ediții ReTech & Digital pe 14 septembrie pentru a ne împărtăși insighturi despre cum tehnologia și noile soluții digitale ajută concret businessurile din retail, metode și modele de business ce aduc plusvaloare în retail, exemple de bune practici și studii de caz despre companii care au mizat pe puterea tehnologiei, precum și trendurile și inovațiile ce își vor lasa amprenta în industria de retail & FMCG, se numără:

  • Gabriela Stănică, Chief Information, Data Officer și Director E-commerce Carrefour România
  • Cătălina Samara, CEO Bringo International
  • Bogdan Gross, CEO re:innovation
  • Marius Iurian, Co-fondator și Managing Partner Transart Business Software
  • Florentina Grigore, Fondator & Managing Director Digital Trade Marketing
  • Dan Marc, CEO și Fondator Footprints AI

Până pe 1 septembrie 2023, evenimentul ReTech & Digital propune oferta Early Bird pentru cei interesați de eveniment, la prețul de 120 euro + TVA. Mai mult, pe lângă oferta de early bird, evenimentul pune la dispoziția companiilor reduceri de grup: 10% pentru mai mult de trei participanți și 15% pentru mai mult de cinci bilete cumpărate.

ReTech & Digital (RTD) - Expo & Conference este cel mai nou eveniment organizat de Progresiv și are ca temă principal rolul tehnologiilor și soluțiilor digitale în industria de retail & FMCG. Prima ediție a ReTech & Digital are loc pe 14 septembrie 2023, începând cu ora 09:00, la Radisson Blu București. Toate detaliile despre eveniment și modalitățile prin care vă puteți rezerva locul la conferință găsiți pe https://retechdigital.ro/.

Lansat pe piață în 1999, Progresiv a avut încă de la început ca obiectiv principal facilitarea comunicării și a parteneriatelor între retaileri și furnizorii de bunuri de larg consum, precum și evidențierea trendurilor de business din retail & FMCG.

ReTech & Digital - Conference & Expo, eveniment Progresiv, solutii si inovatii IT, digitale si automatizare din retail & FMCG, editia cu numarul 2, Unleash the Power of Digital, data evenimentului 12 septembrie, la Ramada Bucharest
ReTech & Digital revine cu o nouă ediție, pe 12 septembrie
ReTech & Digital - Conference & Expo, evenimentul Progresiv dedicat integral tehnologiilor, soluțiilor IT și...
Adrian Ariciu, METRO România: Transformarea înseamnă să adopți o cultură organizațională care încurajează inovația
Adrian Ariciu, METRO România: Transformarea înseamnă să adopți o cultură organizațională care încurajează inovația
Viitorul cash&carry este reprezentat de dezvoltarea multicanal, cu procese integrate și automatizate, consideră...
Noi speakeri confirmați la Conferința Progresiv - Back to the Future, între 13 și 15 martie
Noi speakeri confirmați la Conferința Progresiv - Back to the Future, între 13 și 15 martie
O nouă serie de speakeri se alătură Conferinței Progresiv, cel mai mare eveniment B2B dedicat industriei de retail...
Cele mai importante insighturi de la ReTech & Digital 2023
Cele mai importante insighturi de la ReTech & Digital 2023
ReTech & Digital, primul eveniment Progresiv dedicat integral soluțiilor digitale și inovațiilor tehnologice din...
Tendințe cheie în digitalizarea și tehnologizarea industriei de retail
Tendințe cheie în digitalizarea și tehnologizarea industriei de retail
Retailul a trecut prin provocări majore în ultimii ani, de la pandemia COVID-19 și probleme legate de lanțul de...
ReTech & Digital, primul eveniment Progresiv dedicat tehnologiilor și soluțiilor digitale din retail și FMCG, are loc pe 14 septembrie
ReTech & Digital, primul eveniment Progresiv dedicat tehnologiilor și soluțiilor digitale din retail și FMCG, are loc pe 14 septembrie
Progresiv organizează, în premieră, ReTech & Digital - Conference & Expo, primul eveniment din portofoliu...