FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Rewe testează shopul mobil

Rewe testează shopul mobil

Grupul german Rewe, prezent și pe plan local prin retailerul Penny, a început testarea shopului mobil în Cologne, Germania, care se oprește atunci când un client îi face semn cu mâna. Shopul mobil este o premieră în Europa, iar proiectul se desfășoară în parteneriat cu Vodafone, scrie Retail Detail.

Magazinul mobil, care a primit numele de ''Snack Mobil'', va oferi celor care trec și celor care lucrează la birouri snacksuri, dulciuri și băuturi la cerere în campusul comercial Carlswerk din Cologne, Germania. Cumpărăturile vor putea fi plătite contactless cu cardul bancar. După faza de început, vehiculul va merge într-o buclă în jurul campusului în fiecare zi începând cu ora 10 până la 16. În plus, shopul mobil se va opri în câteva puncte fixe deja stabilite.

Mașina se mișcă cu o viteză de 6 km la oră și este controlată de camere, senzori și alte tehnologii mobile de ultimă generație. Testarea acestui shop mobil va dura cel puțin până în luna septembrie a acestui an. În perioada de testare, Snack Mobil va avea asitență umană. 

”Prin acest proiect luăm practic vehiculele autonome din zona de testare și le aducem în viața reală”, a declarat Hannes Ametsreiter, CEO Vodafone Germania. 

Proiectul nu este prima inițiativă de acest gen la nivel mondial, în 2019 Ahold Delhaize lansând pe piața din SUA, în Boston, un concept similar de magazin.

Sursa foto: retaildetail.eu.

 

 

 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content