Parteneriat între Profi și Elefant.ro pentru comenzi online

După parteneriatul încheiat cu Noriel privind livrarea unor pachete cu alimente și produse de curățenie, Profi face încă un pas spre livrările online, cu ajutorul platformei elefant.ro. Parteneriat între Profi și Elefant.ro pentru comenzi online

„Continuăm să ne gândim la siguranța clienților și o facem alături de parteneri de încredere. O varietate mai mare de pachete Profi pot fi comandate de pe site-ul noului nostru partener, elefant.ro”, susțin reprezentanții companiei.

Este vorba despre 13 pachete care conțin alimente de bază, produse pentru micul dejun, produse de curățenie și igienă personală, hrană pentru animale, dar și snackuri și o gamă de alimente premium.

Cel mai ieftin pachet (69,99 lei) conține nouă produse pentru igiena zilnică. Concret, este vorba despre săpunuri, paste și periuțe de dinți și ape de gură.

Pachetul format din snackuri și băuturi costă 89,99 de lei și cuprinde 12 produse, între care covrigei, alune, fistic, napolitane și răcoritoare. 

Cele mai scumpe opțiuni create de Profi, disponibile pe platforma elefant.ro, sunt cele dedicate produselor de curățenie și hrana pentru căței.

Pachetul pentru curățenie costă 154,99 de lei și printre cele 14 produse se regăsesc detergentul și balsamul pentru rufe, detartrant, soluție dezinfectantă pentru toaletă, hârtie igienică, săpun, pastă de dinți, soluție pentru curățat aragazul ori bureți de vase.

În cazul celui cu hrană pentru căței, costul este același și pachetul conține 54 de produse dedicate animalului de companie.

Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România, cu peste 1.200 de magazine la nivel național și mai bine de 20 de mii de angajați.

 


 

Profi se listează pe Tazz și extinde serviciul de livrare la domiciliu
Profi se listează pe Tazz și extinde serviciul de livrare la domiciliu
După ce în ultimii ani a constatat un apetit tot mai mare pentru cumpărături online de produse alimentare, retailerul Profi a semnat un...
evoMAG preia Elefant.ro. Tranzacția așteaptă aprobarea Concurenței
evoMAG preia Elefant.ro. Tranzacția așteaptă aprobarea Concurenței
Elefant Online, unul dintre cei mai mari retaileri din ecommerce-ul local și proprietarul platformei Elefant.ro, a anunțat că acționarii săi,...
Elefant.ro, creștere cu 35% a cifrei de afaceri în 2020
Elefant.ro, creștere cu 35% a cifrei de afaceri în 2020
Retailerul online elefant.ro, operat de Elefant Online SA, a obținut în 2020 o cifră de afaceri de 235 milioane lei și un profit operațional de...
Parteneriat între Profi și Noriel pentru livrarea de alimente
Parteneriat între Profi și Noriel pentru livrarea de alimente
În contextul pandemiei de coronavirus, retailerii caută tot mai multe soluții pentru a face față cererii din piață, chiar dacă accesul în...