Lanțul de gelaterii Puro & Bio a intrat pe piața din România
Lanțul de gelaterii artizanale italiene Puro & Bio a intrat în România, prima locație fiind inaugurată în luna iunie în apropierea hotelului Novotel din București. Franciza o deţin Alexandra Marcu si Octavian Stancu și vor administra expansiunea lanțului la nivelul întregii țări.
Ingredientele folosite sunt în cea mai mare măsura din provenienţe de culturi ecologice. Toate ingredientele uscate și pastele de fructe vin de la Puro & Bio din Italia, iar din România sunt procurate ingredientele proaspete, și ele bio.
Sub brandul Puro & Bio sunt comercializate aproximativ 50 de sortimente de înghețată, din care în România vor fi prezente în jur de 30, respectând rețetele originale, care se vor roti în funcție de sezon și cerințe. Gama cuprinde și o serie largă de îngheţate și sorbeturi care se adresează veganilor. Cele mai cerute sortimente în gelateria din Capitală sunt menta, fisticul și ciocolata.
Gelateria poate fi găsită la intersecția dintre Calea Victoriei și strada Câmpineanu, dispune de câteva mese și o tejghea la care se pot consuma atât înghețată, cât și alte produse de tip cofetărie-bistro, ca prăjituri, salate, pâine, cafea, și acestea tot de proveniență bio.
Sursa: andrailias.ro





