Kaufland, la al 22-lea magazin din București

Kaufland România deschide un nou magazin în Capitală. Acesta este al 22-lea magazin Kaufland din București și al 171-lea la nivel național. Kaufland, la al 22-lea magazin din București

Cu numeroase facilități ecologice, automate de reciclare a ambalajelor din plastic și acoperiș verde, cel mai nou magazin Kaufland din București este construit pe o suprafață totală de peste 6.000 m2, dintre 3.850 m2  sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Situat pe Str. Emil Racoviță, nr. 3-5, sector 4, noua locație dispune de un spațiu verde de 2.200 m2 pe acoperiș, amenajat peisagistic cu butași de sedum, plante graminee, perene și arbuști mici și medii. Zona este prevăzută cu un sistem de irigare, ce va asigura umiditatea optimă pentru plante.

Kaufland Emil Racoviță oferă accesul la o varietate de produse, fiind prevăzut cu o vitrină asistată pentru produse proaspete – cu o lungime de 24 de metri, raion de pește proaspăt, raion extins de legume-fructe, brutărie, produse congelate, produse lactate, alimente de bază, dulciuri, drogherie, băuturi și produse nealimentare. La punctul Grill din exterior, clienții pot alege din meniul diversificat de preparate calde.

Pentru plata rapidă a cumpărăturilor, magazinul este prevăzut cu 17 case de marcat, dintre care 6 express, de tip self check-out și 11 standard.


Citește și: Strategia Kaufland privind expansiunea: diversificarea și optimizarea formatelor de magazine


În galeria comercială, clienții vor găsi numeroase magazine și servicii, printre care se numără pizzeria StagePizza și cofetăria Voipan, farmacia Helpnet, magazinul de optică medicală Optica General și magazinul VitalPet, pentru produse destinate animalelor de companie.

Pentru a încuraja comportamentele ecologice în rândul clienților, noul magazin Kaufland din București integrează și sisteme de colectare selectivă, precum:

  •  În parcarea magazinului, clienții vor găsi un automat de reciclare dublu, de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).
  • În zona de la intrare, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 171 de magazine în România. Kaufland a alocat un buget de peste 300 milioane de euro pentru investiții pe plan local pentru anul acesta. Bugetul este în linie cu investițiile din 2022, când, în termeni de CAPEX, retailerul a alocat 315 milioane de euro pentru achiziționarea sau modernizarea activelor fixe.
 

Kaufland continuă expansiunea și deschide un magazin în Vișeu de Sus
Kaufland continuă expansiunea și deschide un magazin în Vișeu de Sus
Kaufland România inaugurează un magazin în orașul Vișeu de Sus, județul Maramureș, atingând astfel pragul de 174 de magazine la nivel...
Kaufland continuă investițiile în expansiune
Kaufland continuă investițiile în expansiune
Kaufland România continuă investițiile în România, inaugurând al 172-lea hipermarket al rețelei în Urziceni, județul Ialomița. Acesta este...
Kaufland ajunge la 160 de magazine pe plan local
Kaufland ajunge la 160 de magazine pe plan local
Kaufland continuă investițiile în România și deschide un nou magazin în municipiul Craiova, județul Dolj. Cu această investiție, compania...
Kaufland, la doar un pas de atingerea targetului de expansiune pentru 2022
Kaufland, la doar un pas de atingerea targetului de expansiune pentru 2022
Kaufland continuă investițiile în expansiune pe plan local și deschide un magazin în Sectorul 4 al capitalei, ajungând la o rețea națională...