FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Parteneriat între cora și Cooperativa Țara Mea pentru produse 100% românești

Parteneriat între cora și Cooperativa Țara Mea pentru produse 100% românești

cora România și Cooperativa Țara Mea au semnat un acord prin care produsele 100% românești marca Țara Mea vor fi disponibile pe rafturile retailerului.

Pentru început, vor fi listate 30 de produse sub sloganul „Din România pentru România” atât pe segmentul de lactate, cât și în categoria mezelurilor, fructelor, legumelor și ouălor. Potrivit Cooperativei, fiecare dintre produse este autentic românesc, începând cu hrana animalelor, până la procesare, ingrediente și condimente.

„Este începutul unui proces de expansiune pe care cumpărătorii l-au solicitat de mai multă vreme, dar pentru care acum suntem complet pregătiți. Este a doua listare către mari retaileri pentru Cooperativa Țara Mea și începutul unei colaborări pe termen lung. Credem cu tărie că produsele autentice românești, direct de la fermieri, trebuie să fie accesibile în marile magazine, astfel încât publicului din marile orașe să îi fie facilitat accesul către produse”, explică Florin Burculescu, Președintele Cooperativei Țara Mea.


Citește și

Cooperativa Țara Mea anunță deschiderea departamentului de export

Nou program de sprijin pentru producătorii locali de legume și fructe


Cooperativa Țara Mea este cea mai mare cooperativa agricolă din România și are peste 1.000 de membri fermieri, cu activități pornind de la cultivarea legumelor, procesarea lactatelor și până la producția de carne de porc și pasăre, produse finite şi băcănie. Tara Mea vinde, în acest moment, peste 300 de tipuri de produse alimentare 100% românești, care pot fi achiziționate din magazinele Kaufland și cora din toată țara.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content