FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Ligia Smadu, promovată ca Marketing Manager în cadrul producătorului de carne Carmistin

Ligia Smadu, promovată ca Marketing Manager în cadrul producătorului de carne Carmistin

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători care activează pe piaţa de carne, a promovat-o pe Ligia Smadu în funcţia de Marketing Manager, fiind responsabilă pentru operațiunile de marketing la nivelul întregului grup. 

Ligia s-a alăturat echipei Carmistin în urmă cu un an, pe poziția de Senior Brand Manager, anterior lucrând pentru companii importante din piața de carne și preparate din carne, precum Cris-Tim sau Caroli Foods Group. Managerul are o experienţă de aproximativ zece ani în piața bunurilor de larg consum, prima ei experiență profesională fiind în cadrul Macromex.

Ligia Smadu este absolventă a Facultății de Economie, dar și a unui program de master din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Grupul Carmistin a fost fondat în anul 2000 de către antreprenorul Iustin Paraschiv și este un grup cu 100% capital românesc. Grupul Carmistin cuprinde peste 20 de companii specializate, grupate în 4 divizii de producție - pui, porc, vită și agricultură. Principalele companii sunt Avicarvil, Avirom Plus, Avicarvil Farms, Avicarvil Farming, Avicarvil Food&Distribution, Porcellino Grasso, Agrikilti, Carmistin Trading, Carmistin International, Pajo Agriculture, Tracian Beef s.a.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content