FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland deschide al cincilea magazin din Sibiu

Kaufland deschide al cincilea magazin din Sibiu

Kaufland România continuă investițiile în România și anunță inaugurarea celui de-al cincilea magazin din Sibiu, aflat în cartierul Hipodrom. Cu această deschiderea, retailerul ajunge la o rețea de 162 de hypermarketuri. 

Situat pe Calea Cisnădiei nr. 92, noul hypermarket este construit pe o suprafață totală de 6.000 metri pătrați, dintre care peste 3.400 metri pătrați sunt alocați spațiului de vânzare. Noua locație are o parcare extinsă, cu 270 de locuri, dintre care 12 pentru persoanele cu dizabilități și cinci pentru părinți. Totodată, clienții au la dispoziție și stații de încărcare pentru mașinile electrice și rastele pentru biciclete.

Noul Kaufland Sibiu dispune de un raion de pește proaspăt, vitrină cu servire asistată (cu o lungime de 24 metri), raioane de fructe și legume, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. 

Hypermarketul este prevăzut cu 14 case de marcat, dintre care șase case express, de tip self-service, pentru plata rapidă a cumpărăturilor.

Galeria comercială oferă accesul la o varietate de magazine și servicii, printre care un magazin de mezeluri și mâncare, plafar, farmacie, un magazin de optică medicală, stație de plăți și puncte de colectare a coletelor eMAG și FAN Courier.


Citește și Ana Dumitrache, CTP: Retailul alimentar reprezintă 3% din portofoliul nostru, însă vrem să majorăm acest procent


În interiorul magazinului, clienții au acces la un automat de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

Tot în zona de la intrare, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie.

Totodată, noul hypermarket Kaufland din Sibiu dispune de un punct Grill amplasat în parcarea unității comerciale.

Magazinul va funcționa între orele 07:00-22:00, de luni până sâmbătă, respectiv între orele 08:00-20:00, duminica.

Cu această deschidere, Kaufland a generat peste 90 de noi locuri de muncă, cu impact direct în economia locală.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 162 de magazine în România. În 2023, Kaufland România a primit pentru a cincea oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content