FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Interstar Chim numește un nou Director General

Interstar Chim numește un nou Director General

Konstantinos Dontas este, începând cu această lună, noul Director General al Interstar Chim, portofoliu ocupat până în luna octombrie a acestui an de către Panagiotis Simitzis. Acesta din urmă s-a aflat la conducerea companiei timp de doi ani.

Înainte de numirea sa la conducerea Interstar Chim, Konstantinos Dontas a fost directorul comercial al Septona, unul dintre cei mai importanți producători care activează pe piața globală a produselor de îngrijire personală, funcție pe care a ocupat-o din ianuarie 2018 până în luna ianuarie a acestui an. Anterior, Konstantinos Dontas a lucrat timp de aproape 15 ani în cadrul Procter&Gamble, pentru piețe precum Grecia și Elveția.

Viziunea sa, care se bucură de sprijinul deplin al acționarilor, este aceea de a relansa Interstar, concentrându-se pe crearea unei organizații câștigătoare prin îmbinarea experienței valoroase care există deja în cadrul Interstar cu crearea de noi competențe în cadrul companiei. Formarea continuă și recrutarea de talente de top vor fi prioritățile sale principale.

„Ne dorim să reprezentăm un furnizor preferat pentru partenerii noștri, devenind lideri în categoriile pe care le comercializăm în prezent. Vom aduce expertiză și cunoștințe profunde privind tendințele viitoare, ca urmare a unor cercetări de piață extinse, devenind un partener de creștere sustenabilă a cifrei de afaceri și a rezultatelor financiare, păstrându-ne agilitatea și gândirea antreprenorială, umanitatea și colaborarea fiind în centrul strategiei noastre”, declară Konstantinos Dontas.

Intenția noului director general este să construiască mărci de succes, prin investiții importante în cercetarea de piață, prin aducerea de inovații semnificative pentru consumatori, precum și prin comunicarea eficientă, cu accent pe investiții în media digitală.

Interstar Chim este o companie antreprenorială, un business de familie înființat în 1996 care, din 2005, face parte din Grupul Eureka, grup fondat în Cipru în urmă cu 60 de ani. În România, compania este activă pe piața produselor de curățare și îngrijire a casei și pe piața produselor de îngrijire personală, între brandurile din portofoliu fiind Igienol, Aroxol, Rivex, Vileda, evrika și Lactacyd.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content