FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Despre lecțiile crizei și ce aduce viitorul, la Progresiv Interactiv Râmnicu Vâlcea

Despre lecțiile crizei și ce aduce viitorul, la Progresiv Interactiv Râmnicu Vâlcea

După un an atipic, în care am avut câștigători, dar și pierzători deopotrivă, cea de-a 15-a ediție Progresiv Interactiv, evenimentul de referință pentru comunitatea de retaileri și producători locali, își propune să aducă în prim plan lecțiile învățate după un an de criză, dar și cum putem maximiza succesul businessurilor din retailul independent.

Așadar, vă dăm întâlnire pe 21 septembrie, la Râmnicu Vâlcea, pentru a discuta pe larg despre oportunitățile pe care le au retailerii independenți în contextul actual, despre cum arată rețeta seccesului și ce arme pot folosi în lupta cu marile lanțuri de magazine, dar și despre importanța category managementului și a adaptării promoțiilor.

Anul 2020 ne-a arătat că lupta continuă vine cu rezultate pozitive și sunt o mulțime de exemple de retaileri care au transformat provocările anului trecut în oportunități. Ce urmează însă după un an de criză și cum ne putem securiza businessul? Răspunsul va veni de la doi dintre cei mai importanți retaileri independenți prezenți pe piața locală și care au demonstrat că retailul local are încă un cuvânt important de spus în tot ce înseamnă evoluția pieței.

Lansată pe piață în 1999, Revista Progresiv a avut încă de la început ca obiectiv principal facilitarea comunicarii și a parteneriatelor între retaileri și furnizorii de bunuri de larg consum, iar Progresiv Interactiv vine ca răspuns la această nevoie din piață. Ajuns la a 15-a ediție, Progresiv Interactiv este cadrul perfect de socializare între retaileri, furnizori și distribuitori, dar și pentru a dezvolta relațiile de business și a avea acces la cele mai noi produse ale furnizorilor.

Informații suplimentare despre eveniment și înscrieri sunt disponbile aici
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content