FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Consiliul Concurenţei aprobă preluarea Sam Mills de către Givesco A/S

Consiliul Concurenţei aprobă preluarea Sam Mills de către Givesco A/S

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care grupul Givesco preia pachetul majoritar Sam Mills Business Investment Holding.

Concret, tranzacția presupune o singură acțiune, astfel raportul de 50% / 50% devine 50,001% în dreptul Givesco și 49,999% pentru Sam Mills.

La începutul acestui an, reprezentanții Sam Mills susțineau că această acțiune poate fi răscumpărată în viitor, dacă se va dori.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că tranzacția nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea lor cu un mediu concurențial normal.

În România, Grupul Givesco A/S din Danemarca desfășoară activități de comercializare a produselor din mai multe domenii: patiserie, textile, creveți și furaje pentru pești, componente și ansamble hidraulice, componente auto.

Sam Mills Business Investment Holding este o societate de tip holding care controlează mai multe companii care desfășoară activitate comercială în diverse sectoare, precum producția de carne de pui, nutrețuri pentru animale, apă îmbuteliată, paste fără gluten, făină de grâu și de porumb, tărâțe și bere.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content