FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Auchan deschide primul magazin autonom din Polonia

Auchan deschide primul magazin autonom din Polonia

Retailerul francez Auchan a inaugurat primul său magazin fără casieri din Polonia sub brandul Auchan Go, scrie Esmmagazine.com.

Magazinul este localizat în Varșovia, are 75 mp și este deschis non-stop. Oferta cuprinde 1.100 SKU-uri, incluzând produse proaspete (carne, mezeluri și fructe), băuturi și snackuri, pâine, produse lactate, produse congelate, articole organice, delicatese.

Peste 40% din gama de produse este reprezentat de marcă privată.

Tehnologia din magazin este furnizată de Trigo, o companie din Israel specializată în programe care facilitează o experiență de shopping rapidă. Clienții trebuie să scaneze cardul de credit și să își înregistreze numărul de telefon în terminalul instalat la intrarea în magazin. Plata este realizată automat după ce consumatorul pleacă din magazin, acesta primind o factură digitală pe telefonul mobil.

Citiți și: Ionuț Ardeleanu, Auchan Retail România: „Hypermarketul poate fi o armă redutabilă pentru comerțul viitorului”

Sistemul nu colectează niciun fel de date legate de recunoașterea facială sau biometrică a clienților.

Polonia devine astfel prima țară în care conceptul Auchan Go este complet operațional pentru cumpărători, după ce testele realizate în Franța au fost realizate cu succes. Planurile vizează deschiderea a aproximativ 40 de magazine sub acest format în următorii ani.

În Polonia, retailerul operează o rețea de hipermarketuri Auchan, supermarketuri Auchan, magazine de proximitate Easy Auchan, magazine de cartier Moje Auchan, conceptul autonom Auchan Go și o platformă de comerț online. De asemenea, retailerul deține magazine în sistem de franciză sub formatele de supermarket și hipermarket.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content