FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi a preluat reteaua Pita Supermarket din Botosani

Profi a preluat reteaua Pita Supermarket din Botosani

Reteaua Profi a preluat in cursul acestei luni supermarketurile Pita din Botosani. Cele cinci magazine Pita Supermarket, cu suprafete de vanzare intre 300 si 1.000 de metri patrati, vor fi rebranduite cel mai probabil in aceasta toamna, dupa primirea avizului Consiliului Concurentei, potrivit unor surse din piata de retail.

Reteaua Pita va continua sa isi desfasoare activitatea in retail, prin intermediul retelei de magazine de proximitate Pita Express Market. Compania, detinuta de omul de afaceri Adrian Bidasca, a deschis deja primul magazin de acest tip in Botosani, in primavara acestui an, si urmeaza sa se extinda cu acest concept anul viitor, odata cu finalizarea transferului spatiilor comerciale Pita Supermarket catre Profi.

Pita, care a deschis primul supermarket din Botosani in 2004, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 25 de milioane de lei.

Profi este la a treia achizitie a unei retele locale de retail din ultimii trei ani dupa preluarea retelei Al-Comsib din SIbiu si achizitia magazinelor Alimrom din Cluj-Napoca.

Patru deschideri noi Profi

Reteaua Profi va ajunge, la finalul acestei saptamani, la 178 de magazine. Retailerul a deschis, joi, doua unitati la Brasov si Arad, vineri va deschide un magazinla Iasi si sambata inca unul la Galati.

Magazinul din Brasov se afla pe str. Harmanului nr 63 si are o suprafata  de vanzare de 350 mp. Unitatea comerciala din Iasi este situata pe Sos. Nicolina nr. 928B si are o suprafata de vanzare de 282 mp. Magazinul din Arad este situata pe str. Piata Garii nr. 6, si are o sala de vanzari de 326 mp, iar unitatea din Galati se afla pe str. Constructorilor nr.1E, avand o suprafata de vanzare de 288 mp.  In aceste conditii, Profi va avea cate 4 magazine in orasele Arad, Galati si Iasi, si 5 unitati comerciale in Brasov.

Lantul Profi, controlat de fondul de investitii Polish Enterprise Fund VI administrat de compania poloneza Enterprise Investors, detine 178 de magazine aflate in 95 de localitati din 36 de judete sub brandurile Profi, Profi City si Profi Mall.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content