Floriol deschide o nouă subcategorie
Producătorul Bunge Prio anunță lansarea unei game de ulei de floarea soarelui cu ierburi de grădină, o specialitate premium ce vizează consumatorii pasionați de gastronomie.
Gama se numește Floriol Gourmet Delicious Herbs și cuprinde trei sortimente, în ambalaj de 250 ml: ulei de floarea soarelui cu ardei iute, busuioc și roșii, ulei de floarea soarelui cu roșii, usturoi și busuioc, și ulei de floarea soarelui cu usturoi și busuioc.
“Într-o piață în care predomină consumul de ulei din floarea soarelui, venim în fața consumatorilor cu o gamă nouă, unică, o specialitate de ulei premium și combinații de ierburi care se completează perfect și al căror gust echilibrat stimulează creativitatea în bucătărie, dând personalitate rețetelor. Produsul Floriol Gourmet Delicious Herbs se adresează consumatorilor dornici să experimenteze gusturi noi, senzații culinare noi”, a declarat Irina Oprea-Duca, Senior Brand Manager în cadrul Bunge Prio România și Bulgaria.
Citește și:
- Luptă de gherilă pe preț în piața uleiului vegetal
- Ieftiniri pe toată linia la alimentele de bază în iunie - studiu
- Stephen Karl preia conducerea Bunge
Bunge Prio este lider în piața uleiului vegetal din România, cu 5 mărci în Top 10 branduri de uleiuri pentru gătit – conform datelor Retail Zoom pe 2014 pe universul de retaileri internationali monitorizat, citate de companie.
Portofoliul complet al Bunge Prio include nouă mărci, cele mai importante fiind Floriol, Unisol, Raza Soarelui și Ulvex în România.