FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Unilever lansează o gamă de produse de curățenie prietenoase cu mediul

Unilever lansează o gamă de produse de curățenie prietenoase cu mediul

Nature’s Recipe este prima gamă de sprayuri Cif realizată din materiale 100% naturale, ce asigură o curățare în profunzime a suprafețelor. Mai mult, noua gamă este realizată din produse 100% reciclabile, prietenoase cu mediul înconjurător, recipientul din plastic fiind reciclat și reciclabil.

Testate dermatologic, produsele Cif Nature’s Recipe sunt delicate cu pielea.

Produsele Cif Nature Receipt Degreaser 750ml și Cif Nature Receipt Antilimescale 750ml au o distribuție largă și sunt prezente în toată piața. În primul an de la lansare au fost vândute 70 de mii de bucăți.

Unilever este unul dintre liderii globali pe piaţa bunurilor de larg consum, cu operațiuni puternice în peste 100 de țări și vânzări în peste 180 de țări. În regiunea din sud-centru a Europei, grupul Unilever desfăşoară operaţiuni pe pieţele produselor alimentare, de îngrijire personală şi de îngrijire a locuinţei, prin Unilever South Central Europe şi Unilever România.

Unilever South Central Europe, cu sediul în Bucureşti, coordonează operaţiunile de marketing şi vânzări din România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru și Moldova. În 2018, compania, care deține o unitate de producție la Ploiești, a realizat afaceri de 954,2 milioane lei, în ușoară creștere față de anul precedent, de 6%, și un profit net de 13,6 milioane lei.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content