FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Schimbare la conducerea Muller Dairy România

Schimbare la conducerea Muller Dairy România

Muller Dairy România l-a numit pe Yoav Bar în poziția de CEO, începând cu luna februarie. Acesta preia conducerea companiei de la Tzafrir Granat care a ocupat această poziție din ianuarie 2011 și care a fost responsabil cu lansarea brandului Muller pe piața locală.

Anterior acestei numiri, Yoav Bar a ocupat poziția de VicePresident Sales în cadrul Central Bottling Company, proprietarul Tuborg. De altfel, executivul a ocupat diverse poziții în cadrul CBC, unde a activat în ultimii 15 ani.
Muller Dairy Ro SRL este importatorul brandului german de lactate Muller în România. Compania a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de aproximativ 88,06 de milioane de lei, marcând un plus de 12% față de anul precedent și pierderi de circa 236.000 de lei, un rezultat îmbunătățit față de 2018, când pierderile raportate au fost de 310.000 de lei.

Muller a intrat în România în anul 2008 printr-un joint-venture cu grupul israelian Central Bottlings Company (CBC). În 2019 CBC a achiziționat de la Molkerei Alois Muller GmbH & CO KG participaţia deţinută de acesta la capitalul producătorului de iaurturi Muller Dairy Ro SRL, rămânând în acest fel unic acționar al companiei Muller Dairy Ro SRL.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content